Het vertrek van Jeffrey nog steeds gesprek van de dag in in Een Jaar Van Je Leven

Jeffrey

Met name Isaac heeft het er moeilijk mee

Afgelopen woensdag heeft troublemaker Jeffrey de loods van Een Jaar Van Je Leven verlaten. En hoewel de meeste deelnemers blij zijn dat hij weg is, is zijn exit nog steeds het verhaal van de dag. Met name beste vriend Isaac heeft het er moeilijk mee. 

‘Conjo’s’

Afgelopen donderdagavond waren het Isaac en Imaddidin die nog eens praatten over de exit van Jeffrey. “Ik kan niet geloven dat een van die ‘conjo’s’ (kamer 5, red.) gaat winnen”, laat Imaddidin weten. “Ik denk het wel man”, zucht Isaac. Dan laat Isaac weten dat hij klaar is voor de strijd en dat hij graag een keer tegen Jasper of Bern wil staan in een eliminatie. “Ze zijn zo blij jonge, ik zie gewoon andere gezichten”, stelt hij.

Lange maanden

“Als Jeff had gewonnen hadden drie mensen direct hun 24 uur aangevraagd. Daar had ik op gewacht”, vertelt Isaac. Toch is Isaac aan de andere kant ook wel blij voor zijn beste vriend dat hij naar huis is. “Dit is wel goed voor hem. Hij was ook met zichzelf in gevecht. Ik denk ook wel dat het beter is.” En ook Imaddidin is het daarmee eens.

Toch begint de frustratie weer op te komen bij Isaac. “Een f*cking pinpong balletje man. Moet je je daarom nu geweldig voelen? En die rat (Bern, red.) kwam nog naar mij toe om te trainen voor het spelletje. (…) Het worden nog lange, lange maanden.”

Klaar voor de strijd

Niet veel later zit Isaac met Babette te praten over de exit van Jeffrey. “Ik ben nu echt klaar”, laat hij Babette weten. “Ik ga nu voor twee spelen. En nu ga ik het echt doen.” Babette benadrukt dat hij dat moet doen. “Dat heb ik altijd al gedaan. Mijn intuïtie, gevoel en mensenkennis heeft mij nooit in de steek gelaten. Maar wat dit met mensen doet, ongekend, het blijft me verbazen.

 

Lees ook: EJVJL: Babette probeert haar eigen hachje te redden na eliminatie Jeffrey

Bron: Een Jaar Van Je Leven | Beeld: Videostill Een Jaar Van Je Leven