OMG: hier hebben we lange tijd op gewacht, Netflix komt met dít goede nieuws!

Oneindig veel nieuwe films en series binnenkort op Netflix

Een wereld zonder Netflix? Dat kunnen wij ons bijna niet meer voorstellen. Onlangs is helaas wel bekend gemaakt dat de prijzen van de Netflix-abonnementen iets zullen stijgen. Dit zou neer komen op ongeveer €1,- per maand extra. Maar wees niet getreurd, want we krijgen er heel wat leuks voor terug!

De Telegraaf kwam met het goede nieuws dat er 80 (!) nieuwe Netflixfilms in de planning staan voor 2018!

Budget
Volgens contentdirecteur Ted Sarandos is het de bedoeling dat de schaal waarop Netlix eigen films aanbiedt, gelijk getrokken wordt met de serieproductie. Er is door de streamingservice aangegeven dat er voor 2018 zo’n 7 tot 8 miljard dollar gereserveerd is. Dit komt neer op zo’n 5,9 tot 6,8 miljard euro, en dat alleen aan nieuwe content. Dit is meer dan eerder in 2017 verwacht werd, toen stond de teller op zo’n 6 miljard dollar.

Nieuwe content
Voor dit enorme bedrag komen dus maar liefst 80 nieuwe films, maar ook ongeveer 30 nieuwe animatieseries uit in 2018 op Netflix. Het is moeilijk met zekerheid te zeggen wanneer precies de nieuwe seizoenen van de al bestaande series op Netflix gereleased worden. Een aantal nieuwe seizoenen van topseries als 13 Reasons Why, Homeland en House of Cards zouden mogelijk allemaal in 2018 uitkomen. Benieuwd welke series nog meer uitkomen in 2018? Bekijk dan hier de actuele informatie.

Dit artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest!
Bron: De Telegraaf | Beeld ter illustratie