Hierom maakte boer Olke geen kans bij Sandra: ze was doodsbang voor een nieuw liefdestrauma

Sandra kon zich door het liefdestrauma niet openstellen voor Olke

Tussen Sandra en Olke leek het een waar sprookje dat zich ontvouwde op de Texaanse vlakte, maar achteraf bleek niets minder waar. Nadat Olke zijn gevoelens voor de vlotte Sandra kenbaar maakte, leek zij zich steeds verder terug te trekken, terwijl ze kort daarvoor nog stiekem in de bosjes stonden te zoenen.

De boomlange knuffelbeer leek volledig van zijn stuk gebracht door het afstandelijke gedrag van Sandra en wist dan ook niet goed wat hij ermee aanmoest. Hij hoopte tijdens de citytrip het een en ander te lijmen, maar dit liep ook niet op een succes uit. Op de laatste avond, tijdens een bijzonder ongemakkelijk moment aan de bar, probeerde Olke het onderwerp voorzichtig aan te snijden. Daar bleek dat Sandra wel ‘warme gevoelens’ had voor Olke, maar dat deze puur vriendschappelijk waren.

Verbazing
Ze wilde het nog wel gaan ontdekken, maar Olke zag de bui al hangen. “Dan moeten we het hier maar bij laten”, aldus Olke. Met een hug ging het duo hun eigen weg, met de afspraak om later nog wel te bellen. Nederland viel van de stoel van verbazing bij de beelden van de ijskoude citytrip en de plotselinge omslag van de daarvoor zo joviale Sandra. Maar volgens bronnen heeft dit een emotionele reden… Lees verder op pagina 2.


Pagina 1/2