Hilarisch: het dochtertje van Wendy van Dijk verklapt een gênant ‘geheimpje’ van haar moeder!

Wendy

Wij kwamen niet meer bij van het lachen!

In het programma Eigen Huis en Tuin stonden onlangs Wendy van Dijk en haar dochtertje centraal. Ze voeren een gezellig gesprekje, totdat het dochtertje van Wendy haar mond voorbij praat en een beschamend geheimpje van haar moeder verklapt.. 

Oeps… Foutje!

Konijnenhok
De presentatrice van Eigen Huis en Tuin, Evelyn, kwam bij Wendy thuis langs om een huisje te ontwerpen voor de twee konijnen van het gezin. Ook dochtertje Lizzy was aanwezig bij de vergadering over hoe het huisje eruit zou moeten komen te zien. Wanneer Evelyn tegen Wendy zegt: “Je hebt natuurlijk gewoon alles bereikt wat een actrice en presentatrice kan bereiken” antwoordt Lizzy snel: “Dat is niet waar!” Volgens de kleine meid is er namelijk wel degelijk iets dat haar moeder niet heeft bereikt..

Motortje
“Dat is niet waar,” begint Lizzy haar onthulling. “Ze heeft nog steeds niet bereikt dat ze kan fietsen zonder motortje!” De presentatrice giert het uit van het lachen en Wendy kijkt ietwat beschaamd de camera in nu haar kleine geheimpje wereldkundig is gemaakt. “Jij bent erg! Zit je nou te verraden dat mama een fiets heeft met een motortje? Mama houdt niet van fietsen,” zegt ze terwijl ze zelf de lol ook wel van in kan zien en hartelijk meelacht met Evelyn. Wij vinden het hilarisch!

 

Lees ook: Kijkers verbaasd over knaloranje foundation Wendy van Dijk: ‘Het lijkt wel een zak cheeto’s’

Dit bericht bewaren? Pin hem dan op Pinterest!

Bron: Grazia | Beeld: videostill