Hilarisch: Dr. Phil is onherkenbaar op kiekjes uit de oude doos

dr phil

Herken jij hem nog op de oude foto’s?

Al sinds 2002 is ‘dokter’ Phil McGraw op tv te zien. Maar voor hij bekend werd met zijn kenmerkende kale kop en borstelige snor, zag Dr. Phil er héél anders uit! Wij hadden hem in elk geval niet herkend.

71 jaar

Je zou het niet direct zeggen als je hem ziet, maar ‘dokter’ Phil McGraw is inmiddels al 71 jaar. In september mag hij 72 kaarsjes uitblazen, maar naast een iets grijzere coupe lijkt hij nog exact de Dr. Phil die we kennen uit de zeroes. In 2002 was het namelijk al zo ver, en verscheen Phil McGraw voor het eerst op de buis in/als Dr. Phil. Sindsdien is de show eigenlijk altijd op televisie geweest. Mogelijk gaat hij binnenkort overigens z’n laatste seizoen in. De show werd in 2018 namelijk vernieuwd voor vier seizoenen, waarmee deze in mei 2023 ten einde zou komen. Maar goed: misschien komt er nog een last-minute verlenging voor de show van de bekende tv-dokter!

Grote liefde

Ook vaste prik tijdens de immer goedbekeken show is natuurlijk het einde. De jingle zet in, Phil stapt het podium af en loopt door het publiek waar steevast zijn vrouw Robin McGraw op hem zit te wachten. Jawel: Phil en Robin McGraw zijn duidelijk heel gelukkig met elkaar. Ze trouwden in 1976 en zijn nog altijd samen. Een flinke prestatie onder normale omstandigheden, maar in Hollywood-termen is dat natuurlijk al helemaal een eeuwigheid! Samen hebben ze twee kinderen: Jay en Jordan McGraw. Op Instagram deelt Dr. Phil regelmatig lieve kiekjes met zijn vrouw en zijn zoons.

Uit de oude doos

Naast lieve foto’s en video’s met zijn vrouw en zoon, deelt Dr. Phil nu en dan ook kiekjes uit de oude doos op zijn Instagram. Zo was de tv-therapeut vroeger bijvoorbeeld een potige gast die furore maakte op het veld tijdens matches American football. Sterker nog, hier was de jonge McGraw zó goed in, dat hij vanuit de middelbare school een beurs aangeboden kreeg om football te komen spelen voor de Universiteit van Tulsa.

Herken jij hem nog?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dr. Phil (@drphil)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dr. Phil (@drphil)

Lees ook: Zien: zo zag Rob uit Boer Zoekt Vrouw er vroeger uit

Bron: Grazia | Beeld: BrunoPress