Hilarisch: Kate Middleton verklapte in juli al zwanger te zijn, maar niemand had het door

Kate en William

Dit was wel heel sneaky van de Duchess of Cambridge

Niet alleen het Britse Koninkrijk was blij met het heuglijke nieuws dat Prins William en zijn Kate een derde kindje verwachten, maar ook wij -het Nederlandse volk- waren blij voor het koninklijke stel.

Die Kate is best in voor een grapje op z’n tijd.

Zwanger
Helemaal zeker weten we niet of Kate in juli daadwerkelijk al zwanger was, maar tijdens het bezoekje van Kate en William aan Polen gaf Kate wel duidelijk weg dat een derde baby zeker op de planning stond.

Grapje
Al in juli hintte Kate op het babynieuws. Tijdens een bezoek aan Polen kreeg Kate namelijk een cadeautje overhandigd voor een pasgeboren baby. Op dat moment stootte de Duchess haar man lachend aan en grapte: “We will just have to have more babies!”, oftewel: we moeten maar meer baby’s krijgen.”

Zwangerschap
Of Kate in juli al daadwerkelijk zwanger was, is nog de vraag. De meeste mensen brengen het heuglijke babynieuws pas na 12 weken zwangerschap naar buiten. In dat geval zou Kate al zwanger zijn geweest tijdens haar bezoek aan Polen. Echter lijdt Kate aan een heftige vorm van ochtend misselijkheid en daarom bracht ze het nieuws van haar vorige zwangerschap al naar buiten voordat ze überhaupt de 12 weken had bereikt. Wellicht dat de Duchess dus nog maar een paar weken zwanger is. Wanneer de baby van het koninklijke paar is uitgerekend, is nog niet bekend.

Wil je dit artikel nog een keer lezen? Pin ‘m op Pinterest

Bron: People | Beeld: videostill