Hilariteit bij Mr. Frank Visser om bizar veel geduld van 71-jarige vrouw

De 71-jarige Henny wacht al acht jaar op de reparatie van haar laptop

Mr. Frank Visser is al heel wat jaartjes actief als rechter, zowel on als off screen. Hij heeft dan ook al de nodige gedupeerden ontmoet. Van stille tot boze en van ongeduldige tot agressieve. Maar iemand met zóveel geduld als de 71-jarige Henny, dat heeft Mr. Frank Visser nog nooit meegemaakt. Met grote hilariteit tot gevolg. 

Geduld

Want wat is nu het geval? Henny heeft haar laptop acht jaar geleden weggebracht voor een reparatie, maar heeft ‘m nog steeds niet terug. En dat terwijl de reparatietijd slechts drie dagen zou bedragen. Nu, acht jaar verder – acht jaar! – is Henny’s geduld dan eindelijk op. Na verschillende belletjes naar de reparateur is Mr. Frank Visser haar laatste redmiddel.

Flirten

Wanneer presentator Viktor Brand haar vraagt of ze de rechter een beetje een leuke man vindt, laat Henny al snel een brede glimlach is. “Ja zeker, ik weet niet eens of hij getrouwd is.” Helaas moet Viktor haar teleurstellen, want Mr. Frank Visser heeft al een ring om zijn vinger. “Maar een beetje flirten mag altijd”, zijn zij en Viktor het eens.

Reparatie

Eenmaal in de kamer van Mr. Frank Visser, legt ze haar verhaal wat uitgebreider uit. Acht jaar geleden kreeg ze een folder in de brievenbus van een reparateur. Nou, kwam dat even goed uit, want de ingang van haar laptop deed het niet zo goed meer. En de reparateur kwam ook nog eens aan huis. Ideaal. Helaas kon dit toch niet bij Henny thuis, zo bleek, aangezien de reparateur andere onderdelen nodig had. Dus nam hij haar laptop mee en zou die binnen enkele dagen weer terugbrengen. Acht jaar verder, we zeggen het nog maar eens, heeft ze haar laptop nog niet terug.

Hilariteit

Mr. Frank Visser kan zijn oren niet geloven. Lachend leest hij de bon voor die Henny al die tijd trouw heeft bewaard. “Hierop staat dat de verwachte reparatietijd drie dagen is”, weet hij tussen het lachen door te zeggen. “Ik krijg meestal mensen die na drie weken al schuimbekkend bij een zaak voor de deur staan.”

Oplossing

De hilariteit gaat verder, wanneer de reparateur met een erg goede verklaring komt voor de lange reparatietijd. “Door de coronacrisis kan ik niet bij de opslag komen, waar de laptop staat”, leest Mr. Frank Visser lachend voor. Ah ja, dat klinkt natuurlijk heel logisch. Niet dus! Gelukkig komt de rechter met een betere oplossing. En die was voor Henny blijkbaar al die jaren veel dichterbij dan ze dacht. De 71-jarige vrouw heeft namelijk een rechtsbijstandsverzekering, die ze acht jaar geleden al meteen had kunnen inschakelen. “Daar zijn ze voor, dan had je helemaal niet hoeven komen”, roept Mr. Frank Visser dan ook uit. Nog eens acht jaar wachten op een reparatie zal dus niet hoeven gebeuren!

Lees ook: Wauw! Zwangere Kim Feenstra deelt intiem moment op Instagram

Bron: SBS6, uitzending Mr. Frank Visser: Wordt u al Geholpen? | Beeld: Videostill Mr. Frank Visser: Wordt U Al Geholpen?