Ken jij ze nog? Dit is hoe de Echte Gooische Meisjes er nu uitzien

De Echte Gooische Meisjes zijn allang geen meisjes meer

Het is inmiddels 12 jaar geleden dat Echte Gooische Meisjes op de buis verscheen. Pauline Wingelaar, Bo Wilkes, Kimberly Bosman, Florine Hofstee en Leslie Keijzer zijn allang geen meisjes meer, maar kunnen meer dan een decennium later nog steeds goed met elkaar opschieten. Op Instagram delen zij een vrolijke groepsfoto. 

Echte Gooische Moeders

Op de foto is te zien dat de meisjes uit ‘t Gooi stuk voor stuk prachtige vrouwen zijn geworden en dat ze nog altijd goed bevriend zijn. De vrouwen hebben hun groepsnaam dan ook over een andere boeg gegooid: Echte Gooische Moeders. Regelmatig delen ze op hun gezamenlijke Instagramaccount hun levens met hun volgers. “Alle Gooische moeders bij elkaar”, schrijven ze bij onderstaande groepsfoto. Hierop is te zien dat alleen Florine nog moet bevallen. ” Zo leuk dat alle kindjes met elkaar opgroeien!! We hopen natuurlijk dat ze later ook dikke vrienden blijven.”

Babyshower Florine

De vriendinnengroep kwam een tijdje geleden nog samen voor de babyshower van mommy to be Florine. “Alle Gooische moeders waren aanwezig en wat was het gezellig! Een mega geslaagde dag! We zijn helemaal klaar voor ons nieuwe kleine vriendje, nog even geduld”, schreven ze bij de foto. Florine is in verwachting van een jongetje, zoals ook wel te zien is aan de blauwe taart die ze in haar hand houdt.

Lees ook: Linda de Mol gaat een dag als man door het leven voor nieuwe cover

Bron: Instagram Echte Gooische Moeders | Beeld: Brunopress/Get in the Picture