Hoe gaat het nu met boer Evert en Maud uit Boer Zoekt Vrouw?

Evert en Maud

Zijn de twee nog steeds samen?

Boer Evert en Maud zijn ongetwijfeld het meest besproken stel van het afgelopen Boer Zoekt Vrouw-seizoen. Ondanks alle meningen koos Evert voor Maud en gingen ze samen op citytrip. Maar hoe gaat het nu, een paar maanden later, met het stel? Zijn ze nog steeds samen?

Evert en Maud

Het was het meest spraakmakende koppel van het afgelopen seizoen: Evert en Maud. Boer Evert is namelijk de rust zelve, geen prater en daarom vaak stil. Maud daarentegen is compleet het tegenoverstelde. Haar kleurrijke en warme persoonlijkheid viel vanaf de eerste aflevering op. En in tegenstelling tot Evert praat ze de hele dag door. Dat zorgde ervoor dat ze in eerste instantie bij veel kijkers in de irritatiezone belandde. Maar na een paar afleveringen keerde dat helemaal om en werd ze door heel Nederland omarmd. En hoewel veel mensen thuis dachten dat de twee te verschillend zouden zijn voor een stabiele relatie, bleken ze het allemaal mis te hebben. Tijdens het laatste keuzemoment ging Evert vol overtuiging voor Maud. De twee gingen samen op citytrip en tijdens de reünie bleek dat ze nog steeds gelukkig waren samen.

Nog samen?

Inmiddels zijn er een paar maanden verstreken na de laatste aflevering en zijn we héél benieuwd hoe het nu met Evert en Maud gaat. Presentatrice Yvon Jaspers kwam gisteren met het verlossende antwoord door een foto te delen op Instagram. Wat blijkt? Boer Evert is nog steeds heel gelukkig samen met zijn Maud! De twee kwamen zelfs een dagje helpen op de boerderij van de presentatrice. “Vandaag weer feest op de farm! Evert & Maud kwamen helpen”, schrijft Yvon bij een tweetal kiekjes.

Foto’s

Daarop zien we een selfie van Yvon en Maud, en een foto met z’n drieën op de boerderij. “Handig hoor, al die lieve boeren die er echt verstand van hebben!”, aldus Jaspers. En we moeten zeggen: de blijdschap spat ervan af op de foto’s! Daarnaast lijkt het erop dat we de avonturen van het stel binnenkort weer op televisie kunnen gaan zien. “Het duurt niet lang meer voor Onze Boerderij op tv is. Vanaf 3 september!!”, laat de presentatrice weten. Wij kijken ernaar uit!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Yvon Jaspers (@yvonjaspers.official)

Lees ook: Aha: hier kun je Maud uit Boer zoekt Vrouw al van kennen

Bron: Instagram @yvonjaspers.official | Beeld: KRO-NCRV (Linelle Deunk)