Hoe gaat het nu met boer Hans en Annette uit Boer Zoekt Vrouw?

Hans Annette

Zijn de twee nog samen?

Het laatste seizoen van Boer Zoekt Vrouw was erg succesvol. De meeste boeren hebben in het programma de liefde gevonden, en sommigen zijn zelfs nog steeds samen. Zo zagen we eerder deze week hoe het met boer Evert en Maud gaat. Vandaag komen we erachter of paardenfokker Hans en ‘zijn’ Annette nog steeds verliefd zijn. 

Geen ideale match

Op papier leek Annette niet de ideale match te zijn voor Hans. “Ik heb daar best over nagedacht”, vertelt ze in een terugblik op Boer Zoekt Vrouw. “Tijdens de speeddate werd de vraag gesteld door een van de dames: ‘Ben jij een paardenmeisje?’ Ik zeg: ‘Nee.’ ‘Wat doe je hier dan?’ werd er gelijk gezegd. Huh? Maar ik heb voor Hans geschreven, niet voor wat hij bezit of heeft”, legt ze uit. De zorgen waren echter voor niets, want de twee eindigde samen in het programma en waren ook tijdens de reünie nog heel gelukkig met elkaar.

Heel gelukkig

“Ik ben verliefd geworden op Hans”, zegt Annette stellig. “Het maakt niet uit dat hij een varkensboer is. Of dat hij paarden of koeien houdt. Ik ben heel erg verliefd op hem, dus het maakt mij helemaal niet uit.” Na een kus op de wang, benadrukt ze dat ze ‘heel gelukkig’ is samen met Hans. De boer zelf laat met een korte ‘ik ook’ merken dat de gevoelens nog altijd wederzijds zijn. Wat leuk!

Samenwonen

Hans en Annette zijn niet alleen dolverliefd, ze wonen sinds kort ook samen. “We vinden het heerlijk om samen te eten, op de boerderij bezig te zijn en samen te zijn”, vertelt Hans. Naast de sleutel tot zijn hart, heeft Annette nu dus ook die van de boerderij bemachtigd. Een prachtig stel!

Lees ook: Zijn boer Evert en Maud uit Boer Zoekt Vrouw nog samen?

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Linelle Deunk (KRO-NCRV)