Hoe gaat het nu met Janine en Sander van Boer zoekt Vrouw?

In Onze Boerderij geeft het stel een update

Fans van Boer zoekt Vrouw herinneren zich ongetwijfeld Janine en Sander nog. De twee eindigden na het programma vorig jaar samen, maar hoe gaat het nu eigenlijk met het stel? Dat vertelden Janine en Sander zelf in een nieuwe aflevering van Onze Boerderij gisteravond.

Goed nieuws

Janine was een van de Boer zoekt Vrouw-deelnemers in seizoen 2021-2022. De boerin uit Limburg ontving maar liefst 466 brieven, en hoewel het lange tijd spannend bleef voor wie ze zou kiezen, eindigde ze uiteindelijk met Sander, die in Friesland woont. In de reünie zagen we eerder al dat de twee wat ups en downs hebben gekend, maar inmiddels hebben we goed nieuws: het stel is vandaag de dag nog steeds samen én erg gelukkig.

Vooruitgang

De nieuwste aflevering van Onze Boerderij deelt een update over het Boer zoekt Vrouw-stel. “Een jaar verder heeft de liefde zich verdiept. Steeds vaker en voor een steeds langere periode reist Sander van Friesland naar Zuid-Limburg om mee te helpen op het schapenbedrijf van Janine”, vertelt Yvon Jaspers. Sander bevestigt: “Het is wel dat als ik het werk klaar heb in Friesland, dan ben ik bij Janine.” Het lijkt volgens Yvon dan ook de goede kant op te gaan tussen de tortelduifjes. “Maar dat moet ook. Als je stil blijft staan, dat werkt ook niet. Er moet wel vooruitgang in zitten”, aldus Sander.

Gezinsuitbreiding

Aan het einde van de aflevering biecht het stel iets op: ““Janine en ik zijn nu één dag terug uit Engeland. En we moeten eigenlijk nog iets nieuws vertellen”, begint Sander. “Er is gezinsuitbreiding. Misschien wat sneller dan verwacht, maar we waren zo geïnspireerd. Kijk hier. De Walliser Schwarznases.” Geen kids dus, maar een stel gezellige schapen met de namen Janine, Sander én Yvon. Minstens zo leuk, toch?

Lees ook: Thank you, next: Nicol vervangen in Massa is Kassa

Bron: Love Reality | Beeld: Onze Boerderij Videostill