Hoe zou het nu gaan met de meiden van popgroep KUS? We zochten het uit!

Meidengroep KUS scoorde in 2005 een nummer één hit

Het is altijd leuk om even te kijken wat er met de meiden van een bekende popgroep gebeurd is. Meidengroep KUS was heel populair in 2005, maar stopte helaas met bestaan in 2011. De meiden hebben echter niet stilgezeten en we gaan je laten zien hoe het nu met ze gaat. 

Spoiler: ze zingen niet allemaal meer.

Audities
De meidengroep werd gevormd door Eric van Tijn, die we kennen van Idols en Jochem Fluitsma. Er werden audities gehouden om een nieuwe meidengroep te vormen en Meike Hurts, Anouk van Schie en Monique de Waal kwamen als winnaars uit de bus. Fleur Minjon had in eerste instantie helemaal geen auditie gedaan, maar bracht hapjes rond bij de audities. De producenten zagen haar wel zitten en lieten haar alsnog auditie doen en zo kwam ook zij bij de popgroep,

Lekker Ding
In 2005 kwamen ze met een echte knaller de hitlijsten binnen met het nummer ‘Lekker Ding’. Het werd meteen een nummer één hit in de Mega Top 100. Helaas is het de meidengroep niet gelukt om daarna nog een nummer één-hit te maken. Er kwamen nog wel platen uit, zoals ‘Kus Gaat Los’ en ‘Mama’, maar die sloegen lang niet zo goed aan. In 2010 verliet Fleur de groep en gingen ze verder als trio, om er in 2011 helemaal mee te stoppen.

Fleur
Fleur verliet als eerste de groep. Ze heeft daarna nog een paar acteer- en presentatieklussen gedaan, maar kwam niet echt meer in de spotlights. Ze is bezig gegaan met haar ‘normale’ baan, waarbij ze samenwerkt andere Yolanthe als Associate Fashion Market Editor.


Monique
Monique is nog wel steeds actief in de entertainment-wereld. Ze zingt niet meer, maar werkt als interviewer bij Toazted. Daarbij werkt ze ook bij een technische bedrijf, is ze uitvoerend artiest en doet ze creatief management bij Stars.

Anouk en Meike
Anouk en Meike gingen samen verder als duo Mash. Ze maakten een single in 2012, genaamd Step Up. Het nummer werd gebruikt in een Activia-reclame, maar daarna is er niets meer van het duo terecht gekomen. We horen wel veel van Anouk tegenwoordig. Ze is de kersverse verloofde van Johnny de Mol en het stel verwacht zelfs een kindje. Meike is verder gegaan als solo-artiest, genaamd Micky Hurts.

 

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: entoen.tv | Beeld: Facebook, Instagram, videostil