Heb je een hond? Dit is wat je viervoeter zegt over je persoonlijkheid

Border Collie

Je bent altijd enthousiast en je straalt vriendelijkheid uit. Je vindt het belangrijk dat iedereen zich op zijn gemak voelt in welke situatie dan ook en je doet je best om iedereen op zijn of haar gemak te stellen. Je kunt goed luisteren naar mensen en daarom komen ze vaak naar jou toe als ze ergens mee zitten.

Golden Retriever

Je bent een geboren leider en je vindt het ook fijn om die leiding te nemen. Mensen komen graag naar jou toe voor advies en hechten hier ook waarde aan. Je bent een betrouwbaar persoon en voor je geliefden sta je dag en nacht klaar. Zit iemand in een dipje? Dan help jij diegene er weer bovenop. 

Berner Sennenhond

Je bent een sociaal en vrolijk persoon en vindt het fijn om altijd mensen om je heen te hebben. Je vindt gezelschap belangrijk en wil het met iedereen kunnen vinden. Maar als iemand je vertrouwen een keer heeft geschaad, vergeef jij diegene niet zomaar. Iemand moet van goeden huize komen om jouw vertrouwen terug te winnen.

Spaniel

Heb je een spaniel? Dan ben je een gul en open persoon. Je houdt van luxe producten, maar loopt hier niet mee te koop. Heb je zelf een mooie winst behaald? Dan deel je dat graag met de mensen om je heen, waardoor je erg geliefd bent. Spanielbaasjes hoeven niet bang te zijn dat mensen misbruik maken van hun gulheid, want daar prikken ze zo doorheen.

Stabij

Je bent een hartelijk persoon, maar kunt ook erg eigenwijs zijn. Beweert iemand iets? Dan zoek jij het liever eerst zelf uit voor je het voor waar aanneemt. Je houdt van mensen om je heen en vindt het belangrijk om hen wat bij te brengen. Andersom vind jij het ook fijn om nieuwe dingen te leren van de mensen om je heen. Je bent een open minded persoon.

Rottweiler

Je bent een stoer persoon die niet zomaar ergens voor terugdeinst. Je bent goed in het onderhouden van vriendschappen, maar iemand behoort niet zomaar tot jouw vriendenkring. Je bent zelfverzekerd, maar niet arrogant. Bovendien ben je erg behulpzaam. Gaat een vriend van je verhuizen? Nog voordat hij of zij om hulp vraagt, bied jij het al aan.

Pagina 2/2

Lees ook: Spotify komt met podcast om eenzaamheid bij honden tegen te gaan

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Beeld: Unsplash