Zakdoeken gereed! DEZE honden vinden steun bij elkaar nadat ze worden gedumpt in het asiel

De twee honden weken geen moment van elkaar zijde

Hondenliefhebbers moeten er niet aan denken: je hond dumpen in het asiel. Ook deze twee viervoeters hadden het niet voor ogen, maar vonden steun bij elkaar nadat ze naar het asiel in Texas werden gebracht met een hoog ‘afmaakgehalte’.

Wanneer Adonis en Apollo merken dat ze niet meer met hun baasje naar huis mogen, breken de harten van de twee. Op z’n minst hebben ze elkaar nog en ze knuffelen elkaar continu voor steun. Gelukkig hoefden de twee niet lang in het asiel te blijven. Cindy Droogmans, oprichter van A-Team Elite Rescue Dogs, een vereniging die honden redt van overvolle asielen, laat weten dat de honden rilden van angst toen ze hen vond.

Reddingsactie 
Cindy redde de honden en bracht ze naar een dierenarts in Huntington in New York. De honden bleken hartwormen te hebben en dat zou waarschijnlijk de reden zijn waarom Apollo en Adonis werden gedumpt. De honden volgen inmiddels een behandeling tegen deze parasieten.

Ook toen de honden naar de dierenarts werden gebracht, bleven ze onafscheidelijk. Helaas is het voor honden lastiger om een nieuw huisje te vinden wanneer ze met z’n tweeën zijn, maar gelukkig is A-Team Elite Rescue Dogs vastbesloten een nieuw baasje voor hen te vinden die ze allebei wil! Wij vinden dat een heel goed besluit, deze twee kan je gewoon niet scheiden!

Bron: The Dodo | Beeld: A-Team Elite Rescue Dogs