Vreselijk! Dit arme hondje is meerdere malen in z’n kop geschoten, maar wat er dan gebeurt…

 

Gelukkig was dit hondje een vechtertje!

Soms kom je echt vreselijke berichten tegen. Zo ook het bericht van dit hondje die meerdere malen in zijn kop was geschoten en meer dood dan levend aangetroffen werd. Toch verbaasde dit beestje iedereen. 

Amal Andari en een vriend vonden het arme hondje bij een weg net buiten Beiroet in Libanon. In eerste instantie wilden ze het beestje alleen wat water geven, omdat hij er uitgedroogd uit zag. Toen ze dichterbij kwamen zagen ze dat er veel meer aan de hand was Er zat een gat in zijn hoofd en hij bloedde flink. Ze twijfelden geen moment en namen het hondje mee naar de dierenarts.

Hagelgeweer
Er werd een röntgenfoto gemaakt en tot hun grote schrik zagen ze dat het arme beestje meerdere malen met een hagelgeweer in zijn kop geschoten was. Er werd hun vertelt dat dat helaas vaker gebeurd en dat het hondje maar een kleine 25 procent kans had om dit te overleven. Het hondje was blind en hij had een hoop kogels in zijn lijfje.

Toch vecht het beestje voor zijn leven en wonder boven wonder overleefd hij de aanval. Als je ‘m nu ziet herken je hem amper weer terug!

Wil je dit onthouden? Bewaar de handigste tips en weetjes op Pinterest!

Bron en beeld: Bored Panda