Laatste loodjes vallen hoogzwangere Roxeanne Hazes zwaar: ‘Ik heb overal pijn’

Roxeanne kan elk moment gaan bevallen

Het leven van een hoogzwangere vrouw gaat niet altijd over rozen, dit ondervond ook Roxeanne Hazes. De 25-jarige verwacht zeer binnenkort haar eerste kind samen met verloofde Erik Zwennes. De zangeres heeft het echter zwaar met dit warme weer: ‘Ik hou megaveel vocht vast.”

Roxeanne heeft veel last van zwangerschapskwaaltjes.

Overal pijn

Op Instagram luchtte Roxeanne Hazes haar hart over hoogzwanger zijn in de zomer. “Dit warme weer, zo vlak voor je bevalling, is voor de zwangeren onder ons geen pretje. Zeker niet wanneer je, net als ik, zo’n 20 kilo bent aangekomen, megaveel vocht vasthoudt en overal pijn hebt”, schreef ze bij een kiekje op het sociale medium platform.

Mooi maken

Roxeanne Hazes kennen we als iemand die graag goed voor de dag komt, maar ze schrijft op haar Instagrampagina dat ze daar momenteel helemaal geen zin in heeft. “Op dit soort dagen heb ik alles behalve zin om me nog enigszins ‘mooi’ te maken, door middel van make-up. En zoals vele hormonale zwangeren zullen herkennen: Je voelt je soms echt even heel erg lelijk.”

Bevalling

Toch wil Roxeanne er goed uitzien wanneer ze voor het eerst mama wordt. Ze schakelde daarom de hulp van een vriendin in. “Mijn hartsvriendin was zo lief om mij een kleine make-over te geven, zodat ik er mooi uitzie tijdens de bevalling”, liet de brunette weten. De vriendin van Roxanne heeft haar wimpers en wenkbrauwen voorzien van henna waardoor de zangeres zich ‘weer een beetje vrouw’ voelt. Een kiekje van het resultaat plaatste Roxanne op Instagram.

Dit warme weer, zo vlak voor je bevalling is voor de zwangeren onder ons helemaal geen pretje. Zeker niet wanneer je, net als ik, zo’n 20 kg aan bent gekomen, mega veel vocht vasthoudt en overal pijn hebt. Op dit soort dagen heb ik alles behalve zin om me nog enigszins ‘mooi’ te maken, doormiddel van make-up. En zoals vele hormonale zwangeren zullen herkennen: Je voelt je soms echt even heel erg lelijk. Mijn hartsvriendin @indyz_beauty was zo lief om mij een kleine make-over te geven, zodat ik er mooi uitzie tijdens de bevalling. Geen mascara meer, want mijn wimpertjes zijn subtiel gelift en ik houd van een natuurlijke look, vandaag de dag. Ook mijn wenkies zijn in de henna gezet, dus voel ik me weer een beetje vrouw. Mijn vriendin verdient een enorme shoutout! Dankjewel, lieve @indyz_beauty. I love you! ? #wimperstyling#wenkbrauwstyling

Een bericht gedeeld door ????DOCHTER DRE???? (@roxeannehazes) op

Lees ook: Dat duurt niet lang meer: Roxeanne Hazes deelt foto van haar prachtige, grote babybuik

Dit bericht bewaren? Pin hem dan op Pinterest

Bron: Instagram Roxeanne Hazes | Beeld: Instagram Roxeanne Hazes