Hugo de Jonge vertelt waarom hij zijn tattoo liet zetten

Hugo de Jonge tattoo

Oplettende kijkers ontdekten onlangs dat de minister een tatoeage heeft

Hoewel we demissionair minister Hugo de Jonge de laatste jaren meer dan ooit op televisie hebben gezien, wisten we nooit dat hij een tatoeage onder zijn driedelig maatpak verstopte. Oplettende kijkers spotten de tattoo onlangs op zijn bovenarm, maar wat het precies is bleef onduidelijk. 

Katendrecht

De coronaminister kreeg sinds de ontdekking veel vragen over zijn tatoeage. Bij Hart van Nederland vertelt hij er daarom meer over. “Ik zal het uitleggen, het zit zo. Ik denk dat ‘ie in 2016 is gezet. We gingen in Katendrecht wonen. We kochten een nieuw huis in Rotterdam en toen dachten we: ‘Wat is het meest Katendrechtse wat je kunt doen?’ En dat is een tattoo laten zetten bij Tattoo Bob, de oudste tattooshop van Nederland”, legt De Jonge uit.

Tattoo

We weten nu waarom De Jonge een tattoo heeft laten zetten, maar er blijft nog een prangende vraag onbeantwoord: wat is het precies? Daar wil de minister helaas nog maar weinig over vertellen. “Dat komt een ander keertje”, belooft hij. Voorlopig blijft het dus gissen.

Vakantiefoto’s

Onlangs genoot de coronaminister samen met zijn gezin van een welverdiende vakantie in Italië. Op de vakantiefoto’s die hij op Instagram deelde, kunnen we een kleine glimp opvangen van zijn tattoo.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door hugodejonge (@hugodejonge)

Lees ook: IC-arts Diederik Gommers: ‘Begrijp niet waarom Rutte en De Jonge niet gewoon sorry hebben gezegd’

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Brunopress, Instagram