Huh? André Hazes woont in hotel, zónder Monique en André junior

André Hazes is een aantal weken weg bij Monique en de kleine

Over twee weken is het eindelijk zover voor André Hazes, dan geeft hij een reeks optredens in Ahoy Rotterdam. Een grote gebeurtenis die nogal wat voorbereiding met zich meebrengt. Daarom is de drukte van het alledaagse gezinsleven even te veel voor de jonge zanger en kiest hij ervoor om zijn gezin tijdelijk te verlaten. 

André zal een aantal weken in een hotel verblijven: “Reden is dat het thuis gewoon te klein en daardoor te druk is.”

Geen rust
Thuis vindt Dré geen rust om zich voor te bereiden op de belangrijke concerten: “Als de honden middenin de nacht gaan blaffen of onze zoon gaat huilen, dan lig ik de hele nacht wakker. Dan kom ik niet meer in slaap. Als ik niet genoeg nachtrust pak, dan ben ik de volgende dag niet te genieten. Dat kan ik nu gewoonweg niet gebruiken.”

Op zijn kop
Toch betekent het niet dat hij Monique en zijn zoon André helemaal niet ziet. “In de middag kom ik naar huis, want ik kan niet zonder die belangrijke mensen in mijn leven.” Zijn gezinsleven staat hoe dan ook op zijn kop, maar dat gaat hij na zijn concerten in Ahoy goedmaken. “We gaan dan voor een langere periode naar Amerika. Daar ben ik dan wel aan toe.”

Deze tip bewaren? Pin hem op Pinterest

Bron: AD | Beeld archief