Huh? Had jij deze Boer zoekt Vrouw-boerin in The Passion gespot?

the passion 2022

Van Boer zoekt Vrouw naar The Passion!

Elk jaar weer kun je haast een bingokaart aanleggen voor alle bekende gezichten die voorbij komen tijdens The Passion. Ook gisteravond was het weer een groot spektakel – dit keer vanuit Doetinchem. Maar dat we een bekende BzV-boerin zouden spotten? Dat hadden we dan weer niét verwacht!

The Passion 2022

Gisteravond vond weer de jaarlijkse uitzending plaats van The Passion. Met een grote Nederlandse stad als achtergrond wordt het lijdensverhaal van Jezus verteld, en werken BN’ers en vrijwilligers samen om het verhaal ten tonele (en ten gehore) te brengen. Ook het bekende lichtgevende kruis kon natuurlijk niet ontbreken. Soy Kroon vertolkte de rol van Jezus zelf, een emotionele Dennis Weening speelde verrader Judas, en Kim-Lian van der Meij stal de show als Maria Magdalena. De rol van Barrabas ging traditioneel naar iemand die afgelopen jaar in opspraak is geraakt: Dennis Schouten. Tot slot was de rol van verteller weggelegd voor radio-dj Ruud de Wild.

Bijrollen

Maar ook de kleinste rollen werden ingevuld door bekende gezichten! Zo was Jeroen Pauw de host van de talkshow De tafel van Pauw met Jezus en Pilatus als gasten, net als Kees van der Spek en Gijs Rademakers. En Hunted-experts Marcel van de Ven en Thijs Wattimena kropen in de rol van het arrestatieteam. Maar net zoals vorig jaar, toen er grote verbazing heerste over de verschijning van Famke Louise bij de paasshow, was er ook dit jaar weer één bekend gezicht dat we niet hadden zien aankomen.

Petrus

Want als je goed oplette, dan zag je namelijk niemand minder dan Boer zoekt Vrouw-boerin Steffi! Samen met First Dates-gastheer Sergio Vyent namen zij de rollen van Petrus-herkenners op zich. Zij doen Petrus, gespeeld door Thomas Cammaert, beseffen dat hij Jezus verraden heeft. Een kleine rol, maar daarom niet minder bijzonder voor de BzV-boerin! Had jij haar herkend?

Steffi The Passion

Beeld: BrunoPress

Wij waren niet de enigen die de boerin hebben herkend. Ook kijkers thuis waren verbaasd Steffi tussen de discipelen te zien:

Lees ook: The Passion 2022: het waar, wanneer, en wie van het paasspektakel

Bron: The Passion 2022 | Beeld: KRO-NCRV, Jan Willem de Venster