Het huis van Poetins dochter staat te koop voor 3 miljoen euro en zó ziet het er vanbinnen uit!

Vind jij het drie miljoen waard?

De dochter van de Russische president Poetin, Maria Poetin, heeft haar penthouse in het Zuid-Hollandse Voorschoten te koop gezet. Maria en haar Nederlandse man Jorrit Faassen vragen een kleine drie miljoen euro voor het penthouse. Is het het waard? Neem een kijkje binnenin het huis!

Verhuisd
Maria Poetin, die het penthouse in 2013 kocht met haar Nederlandse man Jorrit, is de afgelopen tijd niet meer gezien in het penthouse. Verschillende media melden dat het stel na de ramp met vlucht MH17 het penthouse ontvlucht zou zijn nadat er werd opgeroepen om voor het huis van Maria te demonstreren. In 2014 zei Vladimir Poetin in een interview over zijn dochters – die hij overigens altijd uit de publiciteit houdt – dat Maria niet meer in Voorschoten woont: “Natuurlijke wonen ze in Moskou. We ontmoeten elkaar thuis.”

Drie miljoen
Het penthouse is 700m2 inclusief een dakterras 150m2 en heeft twee verdiepingen en vijf parkeerplaatsen. Wie denkt een prachtig en luxe gemeubileerd appartement aan te treffen heeft het mis; het appartement is schaars ingericht en lijkt onbewoond. Toch wordt er flinke prijs voor het penthouse gevraagd; de nieuwe bewoner moet maar liefst € 2.850.000 betalen. Leuk detail: doordat het huis op Funda is gezet kunnen we een kijkje binnen nemen. Vind jij het een krappe drie miljoen waard?

Meer foto’s zien van het huis van Poetins dochter? Die vind je hier.

Bron: Funda | Beeld: Funda