Chateau Meiland-huishoudster Nadège blij met carrièreswitch

De voormalige huishoudster van het Chateau laat weten hoe het nu met haar gaat

Huishoudster Nadège, bekend van Chateau Meiland, is niet met de wijnende familie meeverhuisd naar Nederland. Schoonmaken doet de 53-jarige Française nog altijd, maar daarnaast oefent ze tegenwoordig ook een heel ander beroep uit. Nadège werkt namelijk als pizzabakker, en dat gaat haar goed af!

Tegenslag

Dat Nadège haar taak als huishoudster bij de familie Meiland niet kon voortzetten, leidde tot flink wat ophef. De spanningen tussen de geliefde schoonmaakster, die zelfs nog met de familie op vakantie was geweest, en de Meilandjes liep hoog op. Voor de brunette was het dan ook geen gemakkelijk jaar, zo vertelt ze aan De Telegraaf: “Ik was onder behandeling van een arts, die me zelfs antidepressiva voorschreef. We zijn nu vijf maanden verder en ik kan zeggen dat alles weer oké is.” Op het Chateau is Nadège nu niet meer te vinden, maar wel heeft de Française meerdere andere baantjes aan de haak weten te slaan.

Pizza’s bakken

Nieuw werk zoeken ging door de coronacrisis niet van een leien dakje. “Het was moeilijk wat te vinden, omdat de crisis in Limoges hard is aangekomen: veel bedrijven gaan slecht en nemen geen nieuw personeel aan. Maar ik ben niet kieskeurig en hou van aanpakken.” Tegenwoordig is Nadège werkzaam als schoonmaakster bij een huisarts. Dat niet alleen, ook duikt ze nu regelmatig de keuken in. De beroemde huishoudster werkt namelijk in een bedrijfskantine én in een kiosk, waar ze een taak heeft gevonden die voor haar is weggelegd: “Ik neem de bestellingen op en bak de pizza’s. Ik ben zelf dol op Italiaans eten, dus ik weet precies hoe ik ze moet maken.”

Fijne afwisseling

Met vier verschillende baantjes moet de brunette de handen flink uit mouwen steken, maar Nadège is blij met de afwisseling. “Ik heb nu vier verschillende banen, allemaal voor een paar uur per dag. Ik ga van de ene naar de andere”, vertelt de bezig bij. We zijn in ieder geval blij om te horen dat de beroemde huishoudster haar draai weer heeft gevonden!

Lees ook: Maxime Meiland plaatst lief kiekje met haar twee grote liefdes

Bron: RTL Nieuws, Weekend | Beeld: videostill