Klopt het bij jou? Dit zegt jouw huisnummer over je persoonlijkheid

huisnummer

Je kiest je huis om het huis toch? Niet helemaal, aldus een expert in numerologie

Een getal kan namelijk wel degelijk een betekenis hebben en dus jouw huisnummer ook. Je kunt er zelfs eigenschappen aan ontlenen. De getallen geven namelijk een bepaald soort energie af en onbewust zijn wij daar allemaal heel vatbaar voor. Voel jij je op dit moment niet zo prettig in je eigen huis? Dat kan te wijden zijn aan je huisnummer. 

Op welk nummer woon jij?

Instructie

Dit is hoe het werkt: kijk naar de samenstelling van de getallen van je huisnummer. Woon je bijvoorbeeld op nummer 79? Dan bereken je je huis als volgt:

7+9= 16

1+6= 7

Je hebt huisnummer 7 wat inhoudt dat jij absoluut niet materialistisch bent en jij je veel liever richt op zelfontplooiing en je levensweg ontdekken. Kijk nu snel wat jouw huisnummer betekend. We zijn benieuwd of het voor jou klopt.

Huisnummer 1

Jij houdt van het nemen van risico’s en zet jezelf graag centraal in je leven. Alles uit het leven halen is voor jou heel belangrijk. In dit huis wonen vaak twintigers of een jong stel die samen de wereld wil verkennen.

Huisnummer 2

Ben jij een echt familiemens? Dan ben je hier aan het goede adres. Gezelligheid, vrede en harmonie zijn voor jou heel belangrijk en ook het uiten van gevoelens en emoties kan in dit huis. Gezinsmensen zullen zich hier helemaal op hun gemak voelen.

Huisnummer 3

Jij gaat spiritualiteit niet uit de weg. Jij bent een echte vrije geeft en wil graag filosoferen over de zin van het leven. We moeten je alleen wel waarschuwen voor al die impulsaankopen die je doet. Die zijn misschien niet altijd even handig…

Huisnummer 4

Zekerheid, stabiliteit, veiligheid en een geborgen gevoel zijn voor jou heel belangrijk. Mensen in dit huis zullen zich afsluiten van alle kwaadheden van buitenaf, maar tevens ontnemen zij zichzelf ook een hoop plezier. De veilige optie is niet altijd de leukste optie.

Huisnummer 5

Jij bent een echt duracell-konijn. Je blijft maar doorgaan! Jij zit zo vol energie, maar juist daardoor kun je soms wat onrustig worden. Probeer ook een beetje op je geld te letten, want je geeft het soms veel te snel uit aan iets waar je maar heel even gelukkig van wordt.

Op de volgende pagina vind je de overige huisnummers.

Pagina 1/2