Humberto Tan deelt openhartig zijn verhaal over huwelijkscrisis


Humberto Tan vertelt openlijk over zijn privéleven

In de uitzending van Waar is De Mol? gisteravond ging Humberto Tan op reis samen met presentator Johnny de Mol. Enkele maanden geleden kwamen de verhalen in de media dat Humberto een affaire zou hebben met NOS-presentatrice Dionne Stax.  Voor het eerst sinds zijn huwelijkscrisis de media volledig in z’n macht hield, verteld Humberto zelf openlijk zijn kant van het verhaal. 

“De liefde heeft overwonnen”, zo vertelde Humberto in het gesprek met Johnny.

De affaire

Johnny de Mol reisde voor zijn programma Waar is De Mol? af naar Canada, samen met ex-RTL Late Night presentator Humberto Tan en zijn dochter. In het programma verteld Humberto niet alleen een roerig jaar achter de rug te hebben op werkgebied, maar ook zijn huwelijk verkeerde in zwaar weer. De verhalen gingen ten ronde dat hij een affaire zou hebben met Dionne Stax en daar was zijn vrouw Ineke niet van gediend.

Roddelblaadjes

De vermeende affaire zorgde ervoor dat Humberto, Ineke en Dionne maandenlang de covers van de roddelblaadjes domineerden. “Er is heel veel gebeurd, ja. Ik wilde in het begin met iedereen praten, maar toen dacht ik: dan moet je wel weten wat je wil gaan zeggen. En wat er aan de hand is überhaupt. En als je dat zélf niet eens weet, wat ga je dan zeggen? Maar later ging het verhaal een heel eigen leven leiden”, aldus Humberto.

Elkaar teruggevonden

Gelukkig wisten, ondanks alle problemen in huize Tan, Ineke en Humberto elkaar juist in die zware periode elkaar weer terug te vinden. “Hoe harder er van buitenaf geschopt werd, hoe hechter wij eigenlijk werden op de één of andere manier. Maar het had ook de andere kant op kunnen gaan. Dat het helemaal uit elkaar zou zijn gevallen. Maar dat is dus niet gebeurd. En dat is heel bijzonder. Dat is echt waardevol”, legt Humberto aan Johnny uit.

‘Let love rule’

Wel geeft Humberto eerlijk aan Johnny toe dat hij zeker geen schoonheidsprijs heeft verdiend voor het afgelopen jaar. “Je krijgt er geen prijs voor nee. Dus natuurlijk ging ik door het stof voor Ineke. En dat is prima, dat hoort zo.” Tussen Humberto en Ineke is gelukkig alles weer goed gekomen. “Lenny Kravitz zegt dat heel mooi: ‘Let love rule’. En dat is echt zo. De liefde heeft overwonnen.”

Bekijk hier een korte recap van de aflevering van gisteravond:

Lees ook: Darter Co Stompé moet samen met zijn vrouw rondkomen van 1300 euro

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Videostill