Humberto Tan vertelt openhartig over turbulente relatie: ‘Ik ben nog bij mijn partner’

Net zoals Mattie, heeft ook Humberto een rotzomer gehad

Gisteravond was Mattie Valk te gast aan tafel bij Humberto Tan in RTL Late Late Night. Zijn breuk met collega en maatje Wietze Jager heeft ervoor gezorgd dat hij naar eigen zeggen een ‘rotzomer’ heeft gehad.
Ook Humberto’s zomer was niet zo prettig nadat hij in de schijnwerpers stond in verband met de vermeende breuk met zijn partner en vermeende affaire met Dionne Stax. 

Humberto beaamde in RTL Late Night dat hij, evenals Mattie Valk, ook niet zo’n al te leuke zomer heeft gehad.

Affaire
In maart meldde Privé dat Tan weg zou zijn gegaan bij zijn gezin omdat hij verliefd zou zijn op de 32-jarige Dionne Stax. Zowel Tan als Stax zwegen in alle toonaarden, totdat Humberto in de Wendy een boekje opendeed; “Veel gedoe. Veel publiciteit (…). De roddelpers is zo gericht op vernietiging, terwijl er geen enkel algemeen belang bij mij zit. Het is een privésituatie, die echt niet leuk is. Ik heb een risico genomen door niks te zeggen. Ik wist: daar wordt het alleen maar erger van, dan gaan ze het invullen. De prijs die ik nu betaal, is vrij hoog. Sommigen vinden mij nu een lul. Dat doet pijn.”

Ineke
Of hij echter nog samen was met partner Ineke of niet, dat wist niemand. Toch deed hij gisteravond uiteindelijk een boekje open over zijn relatie, die volgens hem nog steeds staande houdt. Nadat Mattie meldt dat hij echt een kutzomer heeft gehad zegt Humberto: “Ik ken het.” “Ik was blij dat we dat konden delen”, reageerde Mattie terwijl hij zijn hand op de arm van Tan legde. Humberto: “Nouja, ik zit… ik ben nog bij mijn partner voor de rest. Dus dat is anders, maar ik snap dat als je uit elkaar gaat en de hele wereld meekijkt, dat dat niet leuk is.”

Dit bericht bewaren? Pin hem op Pinterest

Bron: RTL Late Night | Beeld: videostill