Humberto Tan deelt kiekje uit de oude doos


‘Vroeger was niet alles beter’, aldus Humberto Tan

We kennen presentator Humberto Tan natuurlijk niet anders dan met een glad, kaal hoofd. Maar, de presentator is natuurlijk niet altijd kaal geweest. Vorig jaar deelde hij al eens een foto van de periode dat hij kalende was, maar nu heeft hij een foto van zijn tienerjaren gedeeld mét een volledig bos haar. Dat hij nu kaal is, deert Tan niet: ‘Vroeger was niet alles beter’, schrijft hij erbij.

Humberto’s fans zijn in ieder geval onder de indruk.

Humberto Tan

De in Paramaribo geboren presentator is sinds 1991 actief op televisie. Hij maakte zijn televisiedebuut bij Sonja Barend aan tafel en presenteerde even later Forza TV. In 1993 stapte hij over naar Studio Sport en hij presenteerde ook het NOS Journaal. De afgelopen jaren stond hij vooral bekend om RTL Late Night, maar hij gaf in de zomer van 2018 het stokje over aan Twan Huys. Nu presenteert Tan de opvolger van Voetbal Inside, VTBL.

Haar

In 1991 verscheen Humberto Tan voor het eerst op televisie. Mét haar. Zijn haarlijn was toen al ietwat teruggetrokken, maar zo kaal als nu was hij nog niet. Gelukkig kijkt Tan niet met weemoed terug op zijn bos haar, want hij schrijft ‘vroeger was echt niet alles beter’ bij zijn foto. Bij een andere foto deelde hij al eens de hashtags #nooitmeerhaar en #lieverkaal. Duidelijke taal, dus!

Toch is het altijd leuk om een kiekje uit de oude doos te zien, dus Tan deelde deze oude foto uit zijn jeugd. (Bijna) niets veranderd, toch?

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

1 conclusie: vroeger was echt niet alles beter :)!!!!

Een bericht gedeeld door Humberto Tan (@humbertotan) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Eeh….geen commentaar… #vroegerisnietaltijdbeter #NooitMeerHaar #LieverKaal #Fugly

Een bericht gedeeld door Humberto Tan (@humbertotan) op

Lees ook: Dit moet je zien: Humberto Tan gaat uit z’n dak bij Amerikaanse talkshow Ellen DeGeneres!

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘t op Pinterest!

Bron: Wikipedia, Instagram | Beeld: Videostill RTL Late Night