Humberto Tan over band met ex-vrouw: ‘Gaan goed met elkaar om’

humberto

Humberto vertelt hoe het na de breuk met zijn vrouw met hem gaat

Begin dit jaar maakte Humberto Tan bekend dat hij en zijn partner Ineke na ruim dertig jaar een punt achter hun relatie hebben gezet. Aan RTL Boulevard vertelt de presentator nu hoe het tussen hem en zijn ex-vrouw gaat.

Uit elkaar

Begin januari maakte Humberto bekend dat hij en Ineke uit elkaar zijn. “Normaal gesproken reageer ik niet op privé verhalen in de media, maar het lijkt me nu goed om wél iets te zeggen”, schreef de presentator openhartig op Instagram. “Na bijna 30 jaar samen zijn Ineke en ik al een tijd uit elkaar”, legde hij uit. “We hebben samen prachtige jaren gehad, maar gaan op harmonieuze wijze apart verder. Samen met de liefde voor onze kinderen. Verder zullen we er in de media niks over zeggen. Dat houden we privé.”

Goede band

Inmiddels zijn we weer een paar weken verder en vroeg RTL hoe het nu met de presentator gaat. “We gaan goed met elkaar om. Heel goed zelfs. Uitstekend”, zegt Humberto. Naar eigen zeggen gaat hij goed om met de breuk. “Het gaat heel goed met mij. Heel veel mensen maken zich zorgen om mij op dat vlak, maar ik zou niet weten waarom. Ik ben een volwassen vent van 57. Om nu aan iedereen te verantwoorden over wat ik allemaal wel of niet doe? Nee.” Humberto en Ineke hebben samen drie kinderen: Isa, Julia en Benjamin. De twee waren niet getrouwd.

Binnenkort is Humberto weer op tv te zien in zijn programma’ Humberto Op Zaterdag en Humberto Op Zondag. “Ik sta heel erg te trappelen, want de laatste keer dat ik iets op televisie deed was veertien weken geleden”, aldus de talkshow-host tegen RTL.

Lees ook: Maarten van Rossem als ‘slechterik’ gevraagd voor The Passion

Bron: Linda, RTL Boulevard | Beeld: Brunopress