Humberto Tan praat na lange tijd over privéleven: ‘Het is een privésituatie die echt niet leuk is’

Humberto praat voor het eerst sinds lange tijd over zijn privéleven

De afgelopen maanden heeft RTL Late Night-presentator Humberto Tan de lippen stijf op elkaar gehouden over zijn privéleven. Hij zou een affaire hebben, maar hierover wilde de presentator niets kwijt. Tot nu toe.

Aan Wendy Magazine vertelt Humberto Tan voor het eerst over zijn privéleven sinds weekblad Privé in maart beweerde dat de presentator een affaire had. Volgens het weekblad zou Humberto zijn gezin hebben verlaten om samen te kunnen zijn met 32-jarige nieuwslezeres Dionne Stax.

Risico
Humberto heeft naar eigen zeggen ‘nogal een risico genomen’ door de afgelopen maand te zwijgen over zijn thuissituatie. “De roddelpers is zo gericht op vernietiging” vertelt de 51-jarige aan Wendy Magazine. “Het is een privésituatie die echt niet leuk is.”

“Ik heb een risico genomen door niks te zeggen”, vindt de vader van drie. “Ik wist: daar wordt het alleen maar erger van, dan gaan ze het invullen. De prijs die ik nu betaal, is vrij hoog. Sommigen vinden mij nu een lul. Dat doet pijn.”

Roddelpers
Ingaan op de vermeende affaire doet Humberto niet. “Ik blijf vinden: het is privé”, verklaart hij. Het enige wat Humberto hierover kwijt wil is dat hij vindt dat hij het niet goed heeft gedaan. Ook komt aan het licht dat het voor de presentator heeft gezorgd voor ongemakkelijke situaties met zijn tienjarige zoon. “Benjamin merkte dat hij werd achtervolgd. Hij werd door Ineke (de vrouw van Humberto, red.) naar school gebracht en zei: ‘Mama, ze zitten achter ons aan.” Het bleek later om de roddelpers te gaan die te pas en te onpas opdoken. Gelukkig is het naar zeggen van de presentator ‘gelukkig wat rustiger’.

In september begint het nieuwe seizoen van RTL Late Night waarvan Humberto nu nog de zomerstop heeft. Hij ging naar Kroatië om even tot rust te komen voor het nieuwe seizoen begint. “Ik merk dat ik er zin in heb, kom maar op.”

Dit bericht nog een keer lezen? Pin hem dan op Pinterest

Bron: RTL Nieuws | Beeld: Videostill RTL Late Night