Humberto Tan vertelt wat hij gaat doen na vertrek bij RTL Late Night

Er openen nieuwe deuren voor Humberto Tan

Het vertrek van Humberto Tan bij RTL Late Night bleef niet onopgemerkt. De presentator was het allesbehalve eens met de beslissing van de televisiezender. Toch besloot RTL Tan te vervangen door Twan Huys. Velen dachten dat Humberto weg zou willen nadat hij zo aan de kant was gezet, maar niets blijkt minder waar. De presentator gaat nieuwe spannende avonturen aan en tekende een contract voor nog eens drie jaar bij de zender. 

Wij zijn blij dat we hem blijven zien.

Instagram

Tan deelde een persbericht op zijn Instagrampagina, waarin hij vertelt dat hij inderdaad bij RTL blijft. Zo schrijft hij: “Waar een deur dichtgaat, gaat een nieuwe open. Dat bleek gewoon binnen RTL te zijn, nieuwe kansen waar ik enthousiast over ben”. Tan gaat onder andere het talentenjachtprogramma Holland’s Got Talent presenteren.

Energie

Ook is hij samen met RTL  bezig met het ontwikkelen van een nieuw soort programma. Hij wil info- en entertainment gaan combineren en daarbij wil hij ook zijn passie voor persoonlijke verhalen blijven doen. “Het zijn nieuwe kansen waar ik enthousiast over ben. Zowel op het vlak van presenteren als het ontwikkelen van nieuwe programma’s. Wat het laatste betreft kan ik alvast zeggen dat ik mijn interesse in persoonlijke verhalen ga combineren met reizen”, vertelt hij. Humberto heeft er in ieder geval erg veel zin in. Hij wil even rust na de laatste aflevering van RTL Late Night en daarna wil hij vol energie weer aan de bak.

Bekijk hier hoe Humberto op emotionele wijze zijn vertrek aankondigde. 

Lees ook: Drama: Sylvie Meis gespot met nieuwe man terwijl ex-vriend Sander haar jaloers probeert te maken

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Libelle | Beeld: videostill uit archief