Noooo! Frank en Rogier doen boekje open over huwelijksproblemen

Frank Rogier huwelijk

Het huwelijk van de Paleis voor een Prikkie-sterren verkeert in zwaar weer

Oei, slecht nieuws voor fans van het alom geliefde duo Frank Jansen (74) en Rogier Smit (46). De twee, vooral bekend van hun programma’s Paleis voor een Prikkie en Frank & Rogier Checken in, lopen namelijk tegen een aantal huwelijksproblemen aan. Dat laten zij weten aan weekblad Privé

Divagedrag

Frank en Rogier zijn enorm populair en ook hun nieuwste programma Frank & Rogier Checken in trekt week in, week uit weer veel kijkers. Helaas lijkt die faam naar het hoofd van Rogier te zijn gestegen. Frank is zich gaan ergeren aan dit divagedrag. “Rogier is naast zijn schoenen gaan lopen en daarmee maakt hij zich zeker niet geliefd bij de mensen om mij heen. Rogiers houding in ons nieuwe programma wordt hem niet door iedereen in dank afgenomen”, vertelt Frank.

Over zich heen laten lopen

Frank vindt het lastig om hier iets van te zeggen. Hij krijgt dan ook van veel mensen om zich heen te horen dat hij makkelijk over zich heen laat lopen. “De regisseur van ons programma heeft op zeker moment de opnamen zelfs stilgelegd om met Rogier over zijn houding te praten. Ook zij vond dat hij moest inbinden.”

Boekje opendoen

Rogier is afhankelijk van zijn 28 jaar oudere man, zo vertelt Frank. Hier is Rogier het niet helemaal mee eens. “Franks verhaal heeft ook een andere kant, maar ik ben er nog niet aan toe om alles te vertellen. Dat zal ik later doen, in een boek!”

Afstand

Oei, dat klinkt allemaal niet heel rooskleurig. Inmiddels hebben de twee besloten even afstand van elkaar te nemen. De 74-jarige Frank is vertrokken naar hun huis in Frankrijk, terwijl zijn jongere echtgenoot in hun Haagse woning verblijft.

Nieuw contract

Hoewel hun huwelijk duidelijk in zwaar weer verkeert, hebben Frank en Rogier onlangs nog een nieuw driejarig contract getekend bij RTL. Dat is natuurlijk niet niets. Frank maakt zich daar echter geen zorgen om. “Wat er ook gebeurt, we zullen aan onze contractuele verplichtingen moeten blijven voldoen. Op dit moment maak ik me nog geen zorgen.” RTL laat weten dat de afleveringen van Frank & Rogier Checken in allemaal al opgenomen zijn. Kijkers kunnen dus in ieder geval nog even genieten van het opvallende duo. De nieuwe programma’s met Frank en Rogier zullen nog wel even moeten wachten.

Opvallend

Het is opvallend dat Frank en Rogier ineens zoveel huwelijksproblemen hebben. De twee zeiden enkele maanden geleden juist dat het erg goed tussen hun ging. Ze vertelden in de VIVA zelfs aan de lopende band de liefde te bedrijven. Soms kun je ook te veel informatie delen, natuurlijk. Wij hopen dat de afstand hen goed doet en dat ze hier samen doorheen komen.

Lees ook: Emotioneel verhaal in Frank & Rogier Checken in maakt indruk

Bron: Shownieuws | Beeld: Brunopress