Geen huwelijksreis voor Johnny en Anouk: Johnny Jr. is nog te klein


De huwelijksreis moet nog even op zich laten wachten

Afgelopen weekend trouwden Johnny en Anouk op een afgelegen locatie in de Algarve, Portugal. Johnny de Mol noemde de bruiloft al ‘magisch’ en Anouk noemde het ‘onbeschrijflijk mooi’. Ze trouwden in het bijzijn van hun familie en vrienden, waaronder een hele hoop bekende Nederlanders! Helaas moet de huwelijksreis nog even op zich wachten…

De kersverse ouders kunnen nu natuurlijk niet op reis.

Huwelijksreis

Johnny geeft een telefonisch interview bij Gerard Ekdom van Radio 10. Daarin vertelt hij dat het kersverse getrouwde stel nu niet op huwelijksreis gaan, omdat de kleine Johnny Jr. slechts zes maanden oud is. Het is nog te vroeg om de kleine jongen zo lang alleen te laten. Ook heeft Anouk nog een dochter van vijf uit een andere relatie. Johnny hoopt volgend jaar wel een tijdje met zijn vrouw weg te kunnen, als hun zoon wat ouder is.

Vrije week

Ook moet Johnny het Gouden Telezier-Ring Gala missen. hij is genomineerd voor een Zilveren Televizier-Ster in de categorie beste presentator, maar zal een bandje moeten sturen. Hij heeft een weekje vrij samen met zijn vrouw Anouk om bij te komen van alle drukte.

Relatie

Johnny en Anouk zijn nu twee jaar samen. Anouk is bekend van de meidengroep KUS, die een grote hit hadden met ‘Lekker Ding’ in 2005. De zangeres had al een dochter, Kiki van vijf, uit een vorige relatie. Johnny en Anouk hebben samen een zoon, Johnny Jr. van een half jaar oud.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Het was zo onbeschrijfelijk mooi… ????

Een bericht gedeeld door Anouk de Mol – van Schie (@anouk_de_mol) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

And the best is yet to come… ?????? #weddinggift #magic #lotsoflove #grateful

Een bericht gedeeld door Johnny De Mol (@johnnydemolofficial) op

Lees ook: Zo vierden BN’ers feest op de bruiloft van Johnny de Mol en Anouk van Schie

Dit bericht later lezen? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: AD | Beeld: Videostill