Bijzonder: identieke tweeling wil van dezelfde man tegelijk zwanger worden

tweeling tegelijk zwanger

Anna en Lucy worden de ‘meest identieke tweeling ter wereld’ genoemd

De eeneiige tweelingzussen Anna en Lucy DeCinque uit Australië delen hun hele leven werkelijk alles met elkaar. Dit gaat zelfs zo ver, dat de twee niet alleen een identiek uiterlijk hebben, ook delen ze samen een man. De zussen willen nu graag tegelijk zwanger worden van dezelfde man, zodat ze ook hun zwangerschap samen kunnen beleven.

Tegelijk zwanger worden

De tabloid The Sun meldt dat de tweelingzussen samen met hun partner Ben in de Australische stad Perth wonen. Afgelopen woensdag maakte de zussen bekend dat ze graag hun zwangerschap op hetzelfde moment plannen zodat ze dit – net als alle andere dingen in hun leven – samen doormaken. In een tv-programma geven Anna en Lucy aan dat ze alles samen doen in het leven. “We zullen samen doodgaan, samen oud worden”, vertelt Lucy via een videocall met het tv-programma. Daar houdt het niet op, want een gedeelde zwangerschap hoort hier ook bij. De zussen denken dat ze hier waarschijnlijk in-vitrofertilisatie (IVF) voor nodig hebben. “We willen onze eitjes invriezen op hetzelfde moment, dat wordt ingewikkeld, maar we willen gewoon hetzelfde zijn.” 

Gelukkig in de liefde

Voorheen hadden Anna en Lucy altijd verschillende vriendjes, tot ze Ben leren kennen. “De eerste nacht dat we hem hebben ontmoet, hebben we samen met hem gekust. Toen dachten we: hoe gaat dit worden?”, vertelt een van de zussen openhartig. “Onze eerdere vriendjes begrepen onze band niet. Ben wel. Hij behandelt ons gelijk. Er is geen jaloezie. Hij krijgt dubbel zoveel liefde, dubbel zoveel aandacht, dus je hoort Ben niet klagen.”

Identieke levens van de tweelingzussen

Dankzij een interview vier jaar geleden op de lokale Australische televisie braken de tweelingzussen internationaal door. Om een identiek uiterlijk te behouden kleden de zussen zich niet alleen hetzelfde, ook plastische chirurgie is uitgevoerd om identiek te blijven. Daarnaast sporten ze even lang, eten ze hetzelfde aantal calorieën op een dag en gaan ze altijd samen naar het toilet. Een uurtje zonder elkaar? Dat zit er volgens de zussen echt niet in.

Bekijk hier het interview met de tweelingzussen Anna en Lucy terug:

Lees ook: Bejaard echtpaar met wasserette enorme hit op Instagram

Bron: Telegraaf | Beeld: Videostill