Iedereen valt over deze foto van een vader en zijn dochtertje, wat vind jij hiervan?

Vader onder vuur door foto van dochtertje

De 34-jarige Clint Edwards publiceerde een maand geleden een foto van zijn dochter op zijn Facebookpagina. Op het kiekje is te zien hoe zijn dochtertje een rugzak draagt. Een ogenschijnlijk normale foto, maar toch vallen velen erover.

Clint heeft namelijk een riem om zijn dochtertje heen gedaan, iets wat veel mensen niet normaal vinden. Toch heeft Clint er, naar eigen zeggen, een goede reden voor:

“We waren op een boerenmarkt. Geen schaamte; ik heb mijn kind aan de riem gedaan.” Het is een wild kind, en deze riem heeft haar al eens eerder van de weg af gehouden en haar er vanaf gehouden haar handje in een ijsmachine te steken. De echte moeilijkheid van het hebben van een wild kind, is dat je vervloekt wordt als je hem aan een riem doet en vervloekt wordt als je dat niet doet. Want, als ik Aspen niet aan een riem doe als we in een pretpark, de dierentuin, een druk winkelcentrum of op een markt zijn, dan is zij het kind waarover ik hoor via de intercom. Zij zou dan het kind zijn dat je op iedere Facebooktijdlijn ziet dat zonder begeleiding op een parkeerplaats wandelt, dat in een tijgerkooi klimt. Omdat ik, hoe graag ik het ook wil, haar niet kan weerhouden van bewegen. Haar nieuwsgierigheid is enorm en ze beweegt sneller dan een Olympisch kampioene. En ja, ik krijg vuile blikken van vreemden. En op deze post zal ik ook wel nare reacties krijgen. En tegen deze mensen zeg ik: ik houd dit kind veilig terwijl ikzelf gemoedsrust heb. Want, ze zal heus wel een keer kalmeren. Dat doen alle kinderen. Maar tot die dag komt, ga ik er alles aandoen om haar buiten gevaar te houden”, schrijft de vader.

Wat vind jij hiervan? Heeft Clint gelijk of niet?

Bron en beeld: Facebook