538-dj Igmar Felicia komt via Instagram achter halfzus

De dj kon het eerst niet geloven

Igmar Felicia stond vorige week vreemd te kijken toen hij ’s avonds slaperig door zijn privéberichten op Instagram scrolde. De 538-dj kreeg namelijk een heel bijzondere boodschap binnen. Via het bericht ontdekte de radio-dj namelijk dat hij een halfzus heeft.

Opmerkelijk bericht

Instagram is voor veel celebs een leuke manier om in contact te komen met hun fans. Veel bekende Nederlanders krijgen via Instagram dan ook regelmatig een bericht van een bewonderaar. Zo ook Igmar. Van een vreemd bericht staat de 29-jarige over het algemeen niet meer te kijken, maar afgelopen woensdag ontving hij wel een heel opmerkelijke boodschap.

Bijzondere ontdekking

“Hoi, ik ben je zus”, lees ik terwijl ik wat dromerig door mijn DM’s scroll”, deelt Igmar op Instagram. Hij vervolgt dat hij enorm schrok. “Nou ben ik inmiddels wel wat gekke dingen in mijn leven gewend met die ouwe van mij, maar het is nu gewoon woensdagavond. Ik wil gewoon een keer normaal gaan slapen.” Toch besluit de dj het bericht te openen. “We delen dezelfde vader, ik draag al jaren een foto van je bij me”, leest Igmar vervolgens.

Emoties

De dj is overmand door emoties en deelt dat hij begon te huilen. Hij gaat het gesprek met de vrouw aan. “‘Shit, ik gooi je hele leven overhoop’, stuurt de vrouw vervolgens. ‘Nee hoor, het is gewoon wat laat’, lieg ik”, vervolgt de dj. Vervolgens stuurt zijn halfzus een foto van Igmars vader met haar jongste kind. “Maar dat is MIJN VADER, denk ik. Maar dus ook jouw vader. Ik loop vast.” Igmar laat het even rusten en beantwoordt het bericht van zijn halfzus de volgende dag. Hij laat weten dat hij het bijzonder vindt dat ze een foto van hem bij zich draagt. “Dan kijken we daarna wel weer verder”, sluit hij zijn bericht af. De dj vertelt niet hoe het contact verder verliep.

Spannend om te delen

Dat Igmar er plots achterkwam dat hij een halfzus heeft, is hem niet in de koude kleren gaan zitten. “Kostte me bloed, zweet en tranen om dit te delen. Maar ik had het idee dat ik het moest doen na deze bijzondere week.” In de reacties op Instagram steken zowel bekende als onbekende Nederlandsers de dj een hart onder de riem. Daarnaast hopen velen dat er een leuke klik ontstaat tussen hem en zijn halfzus.

Lees ook: Freek van Noortwijk over aankomend vaderschap: ‘Ik ben er wel klaar voor’

Bron: Instagram Igmar Felicia | Beeld: Hollandse Hoogte, Anneke Janssen