Ikea-liefhebbers opgelet: de Zweedse balletjes kun je laten thuisbezorgen!

Ikea thuisbezorgen
Ikea heeft aangekondigd nu ook maaltijden thuis te laten bezorgen

Bij één van onze favoriete meubelwinkels, Ikea, kunnen we natuurlijk terecht voor elk onderdeel van ons interieur. Of we nu de woonkamer een make-over willen geven, of  op zoek zijn naar een nieuwe badkamer, bij deze populaire Zweedse meubelgigant is het allemaal mogelijk! Daarnaast kunnen we de winkel natuurlijk niet verlaten voordat we een portie Zweedse balletjes hebben besteld. Ook zo gek op de maaltijden van Ikea? Dan hebben we goed nieuws voor je!

De bekende Zweedse maaltijden van Ikea kun je binnenkort ook thuis laten bezorgen.

Testfase

Online zijn straks niet alleen de leukste woonitems te bestellen voor een prikkie, maar ook de o-zo populaire maaltijden kunnen gemakkelijk worden thuisbezorgd. Mensen die in het noorden van het land wonen hebben geluk, in Groningen zal de nieuwe service als eerst getest worden. “We testen in eerste instantie alleen in Groningen. Daar ligt de vestiging redelijk dichtbij het centrum en kunnen we de bezorgtijden ook waarmaken. Bovendien is het een studentenstad, we zijn benieuwd hoe de animo daar is”, zo maakt woordvoerster Iris Midavaine bekend.

Ikea thuisbezorgd

De test zal vanaf vandaag in Groningen ingaan. Tussen 11:00 en 20:00 kun je thuis lunch, snacks of avondeten van Ikea-food laten bezorgen. Helaas zit het ontbijtje van 1 euro hier niet bij. Wel zijn de immens populaire Zweedse gehaktballetjes, drinken en taartjes gelukkig te bestellen, zegt woordvoerster Iris Midavaine. Ikea werkt samen met de populaire thuisbezorgsite Thuisbezorgd.nl. Vorig jaar testte Ikea in Londen ook al bezorging van Zweeds eten. Het ging destijds om een pilot van vijf dagen via Uber. Wij hopen dat de test in Groningen een groot succes zal zijn en dat we binnenkort in het hele land de heerlijke Zweedse balletjes kunnen bestellen!

Lees ook: Dit mag Meghan Markle niet meer eten nu ze een royal is

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘t dan op Pinterest!

Bron: RTL Nieuws | Beeld: Wikipedia, Wikipedia