Inbrekers slaan hun slag in riante villa van volkszanger Tino Martin

De schrik na de inbraak zit er goed in bij Tino Martin

De Haagse volkszanger Tino Martin (35) heeft een zware periode achter de rug. Zijn relatie met Kimberley Kruiter is onlangs na drie jaar verbroken. Bovenop alles is er ook nog eens ingebroken in zijn Vinkeveense villa en is hij beroofd van zijn kluis.

Aan Shownieuws laat Tino weten wat er precies gebeurd is.

Kluis

Een behoorlijke klap voor de zanger. Inbrekers zijn via het balkon in zijn villa gekomen. Eenmaal binnen zijn ze rechtstreeks naar de kluis gelopen. Deze hebben ze dan ook meegenomen uit zijn woning. Toen de inbrekers eenmaal buiten waren, bleek de grote kluis toch te zwaar te zijn en is de kluis in het water terechtgekomen. Later bleek ook dat de criminelen naast de buit grepen, want de kluis was helemaal leeg. 

Alarmsysteem

Op het moment van de inbraak in zijn woning stond Tino Martin zelf op het podium. Door middel van zijn uitgebreide alarmsysteem kreeg de zanger direct een melding op zijn telefoon. Na het kijken van de camerabeelden rondom zijn woning, was er niets op te zien. Later, pas bij het terugkijken van de camerabeelden, zag Tino pas dat er daadwerkelijk mensen in zijn woning aanwezig waren.

Onderzoek

Tino heeft zijn droomvilla begin dit jaar nog grondig laten verbouwen voor een slordige 1,1 miljoen euro. Op het moment wordt er door de politie grondig onderzoek uitgevoerd om de daders op te sporen.

Lees ook: Angela Groothuizen over open relatie: ‘Ik vind het prima dat hij een ander heeft’

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Shownieuws | Beeld: Videostill YouTube