Het gaat opnieuw mis in Beekse Bergen: vader stapt met kind uit de auto


Vorig jaar ging het in Beekse Bergen ook al mis

Het staat nog helder op ons netvlies: het Franse gezin dat vorig jaar bijna door jachtluipaarden in safaripark Beekse Bergen werden aangevallen. Het gezin was uit de auto gestapt om de beesten van dichtbij te kunnen bekijken. Opnieuw ging het gisteren mis, omdat dit keer een vader met zijn kind zijn leven op het spel zette door uit de auto in Beekse Bergen te stappen.

Net als het Franse gezin koos deze man ervoor om zijn benen te strekken in het cheeta-verblijf.

Beekse Bergen

Aan Omroep Brabant laat dierentuinbezoeker Jan Schilders weten wat hij gisteren heeft gezien tijdens een dagje uit in Beekse Bergen. Zelf zat hij met zijn vrouw, dochter en kleinkinderen in de safaribus van het park toen er een auto met Duits kenteken voorbij reed. Een man en kind stapten vervolgens uit de auto. “Het leek erop alsof ze iemand bij zich hadden die alles zou gaan filmen, om zo dat Franse gezin na te doen dat vorig jaar in dit verblijft uit de auto stapte”, zo vertelt Jan aan de Brabantse omroep.

Geen benul

De ranger die de safaribus bestuurde waar Jan met zijn gezin in zat, kon door hard te roepen ervoor zorgen dat de Duitse man en zijn kind weer in de auto gingen zitten. Volgens Jan gebeurde alles zo snel dat niemand in de bus ‘het benul had om er beelden van te maken of anderszins te handelen.’

Uitzonderlijk geval

Aan RTL Nieuws bevestigt het safaripark dat er opnieuw een incident heeft plaatsgevonden waarbij bezoekers binnen het verblijf uit de auto zijn gestapt. De woordvoerder laat aan RTL Nieuws weten te balen dat het opnieuw gebeurd is. “We hebben jaarlijks miljoenen bezoekers, en helaas gebeurt dit in een uitzonderlijk geval. Ik heb het idee dat er opzet in het spel was. Gelukkig ging het goed.

Lees ook: Heb jij tussen 1996 en 2006 een tv of beeldscherm gekocht? Dan krijg je geld terug!

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Omroep Brabant, RTL Nieuws | Beeld: Pexels