Wie heeft informatie en kan deze vrouw helpen haar biologische vader te vinden? Delen svp!

florence

Wie weet wie de biologische vader van Florence is?

Florence Heene is op zoek naar haar biologische vader; ze is wanhopig en haar post op Facebook is haar laatste strohalm. Behalve een naam en een foto weet ze niks van hem; ze hoopt daarom ook dat haar bericht tot Canada reikt en dat daar misschien mensen zijn die meer informatie voor haar hebben.

Florence schrijft een post op Facebook waarin ze haar verhaal vertelt. Haar moeder, Augusta Ryckoort, kwam uit Eeklo en werkte tijdens de tweede wereldoorlog in Gent. Daar leerde ze de vader van Florence kennen; een Canadees die gekazerneerd was in Gent. De naam van haar vader was Herbert. In de korte tijd die ze samen hadden bouwden de ouders van Florence een mooie relatie op. Dit mocht echter niet lang duren; Herbert werd opgeroepen en moest naar het front. Het verhaal van Herbert stopt daar, het verhaal van Augusta niet: zij was in verwachting van Florence. Augusta hoorde nooit meer iets van Herbert en wilde Florence niets over haar biologische vader vertellen. Florence werd opgevoed door haar stiefvader Julien en had een gelukkige jeugd. Toch ‘kruipt het bloed waar het niet gaan kan’ en wil ze nu ze 71 jaar is toch graag meer weten over haar biologische vader. Ze wil weten of hij nog leeft en of ze misschien nog halfbroers- of zussen heeft. Het enige wat ze van hem heeft is een naam en een foto. Ze hoopt dat mensen die wellicht iets weten van haar vader contact met haar opnemen.

Weet jij misschien wie Herbert is? Heb je meer informatie over de biologische vader van Florence? Laat het dan aan haar weten! Hieronder een ontroerend filmpje: