Inge ‘Sjors’ Schrama stopt tijdelijk met GTST en DEZE actrice gaat haar vervangen!

GTST

Inge Schrama stopt tijdelijk met GTST en dit is haar vervangster

Elk jaar maakt de GTST-sterrencrew een foto van de cast en ook dit jaar was het weer vaste prik. Een ding ontbrak echter wel. Of beter gezegd: iemand. Inge Schrama stond namelijk niet op de foto. Dit komt omdat Inge de soap tijdelijk verlaat…

Pauze
Volgend seizoen zal Inge niet de rol van Sjors Langeveld vertolken, maar zal iemand anders dit schone taakje op zich nemen. Inge heeft namelijk aangekondigd een pauze in te willen lassen. Vorig jaar beviel ze van haar tweede kindje en in 2013 werd ze al moeder van haar eerste dochter. De pauze die ze inlast neemt ze om meer tijd met haar gezin door te kunnen brengen.

Vervanger
We hoeven niet bang te zijn dat het personage van Sjors tijdelijk uit de serie wordt geschreven, een vervangster is namelijk al present. Niemand minder dan actrice Melissa Drost zal de rol van de Meerdijker op zich nemen. En Melissa is niet helemaal nieuw in het acteerwereldje. Ze was al te zien in de film Rokjesdag en de serie Nieuwe Tijden. Ook stond ze op de planken in de musical van Soldaat van Oranje. 

Hoe lang Melissa de rol van Sjors op zich zal nemen, is nog niet bekend. Wij wensen Melissa in ieder geval veel succes! 

Bron: FlairBeeld: Videostill YouTube GTST, Instagram.