Even kijken: zo ziet de inrichting van Frank en Rogier eruit

Frank en Rogier inrichting

Een exclusief kijkje in de woning van Frank en Rogier

Frank en Rogier, bekend van Paleis voor een Prikkie, toveren met een klein budget de mooiste interieurs tevoorschijn. Ook altijd al benieuwd geweest hoe de mannen eigenlijk zelf wonen? Nou, daar hoeven we nu niet meer op te wachten, want de twee geven namelijk een exclusief kijkje in hun kleine, maar extravagante woning.

Virtuele tour 

Het is Anna Nooshin die in haar nieuwe vlog de mannen op belt om te vragen of ze een virtueel kijkje mag nemen in het paleisje van Frank en Rogier. “Ik ben benieuwd hoe iedereen deze quarantaine tijd doorbrengt”, legt Anna in haar nieuwste video uit. “En mijn allereerste gasten, dat vind ik heel erg leuk, dat zijn Frank en Rogier.” Door middel van videobellen neemt ze direct contact op met de mannen.

Kunstverzameling van Frank

Een rondleiding door het bijzondere huis van Frank en Rogier? Dat vinden de goedlachse mannen natuurlijk geen probleem. Anna vraagt zich af hoe het huis van de stylisten eruitziet. “In mijn beleving hebben jullie één van de meest bijzondere huizen met allemaal gekke hoeken en vondsten. Klopt dat?”, is haar grote vraag. “Ik word er gek van”, kan Rogier lachend beamen. “Ik ben de verzamelaar. Rogier is er 18 jaar geleden bij ingekomen en die heeft wel het een en ander veranderd, maar de kunst kan je niet veranderen”, legt Frank uit.

Inrichting woning van Frank en Rogier

Het is duidelijk, Frank en Rogier wonen in een extravagante, gezellige woning. In de loop der jaren is er ook veel kunst van Frank terug te vinden.  Rogier laat even kort met de camera de woonkamer van de mannen zien. Op de gedeelde foto’s die Rogier later Anna toestuurt, is duidelijk te zien hoe prachtig het interieur van de interieurstylisten is.

Bekijk de beelden van de woningen van Frank en Rogier vanaf 4:10:

Lees ook: Zo leerden interieurstylisten Frank en Rogier elkaar kennen

Bron: YouTube Anna Nooshin | Beeld: videostill Paleis voor een Prikkie