Lieve Instagram-post René Froger voor verjaardag overleden moeder

René Froger moeder

‘Ik doe nog steeds alles met jou in mijn hart’

Gisteren zou de moeder van René Froger 79 jaar geworden zijn. Helaas is zij in 2009 overleden. De zanger stond daarom met een lief bericht op zijn Instagram-pagina stil bij de verjaardag van zijn moeder.

René en Mien Froger

In 2009 is Mien, de moeder van René Froger, overleden. René vierde daarom gisteren haar verjaardag met een lieve foto en een mooi bericht op Instagram. Hij schrijft: “Ik doe nog steeds alles met jou in mijn hart. Ik mis je heel erg.” Naast haar beroemde zoon was Mien ook een graag geziene artieste. Zij trad samen met haar man ‘Bolle’ Jan Froger regelmatig op en samen runden ze meerdere cafés.

Ook bericht Natasja Froger

Ook Natasja Froger, de vrouw van René stond met een lieve foto op haar Instagram-pagina stil bij de verjaardag van haar schoonmoeder. “De allerliefste zou vandaag 79 jaar geworden zijn. Love you and miss you so”, schrijft ze.

Overlijden Mien Froger

In 2009 overleed Mien op 67-jarige leeftijd aan een hartaanval. Destijds liet het management van René weten dat zij in het ziekenhuis was opgenomen in verband met een wond die niet goed genas. Daar is zij onverwacht overleden aan een acute hartstilstand. Dit was slechts 2 maanden nadat haar man en Renés vader Jan Froger ook overleed. Tijdens de Toppers-concerten van 2009 bracht René een ode aan zijn ouders met het nummer Here In My Heart.

Lees ook: Beau-kijkers vol verbazing over nieuwe look René Froger

Bron: Instagram René Froger, Natasja Froger | Beeld: Videostill YouTube TV Oranje