Irene Moors stopt met De TV Kantine: ‘Het is mooi geweest’

Carlo en Irene

Na twaalf seizoenen stopt de presentatrice met het programma

Als je aan Irene Moors denkt, denk je vrijwel meteen ook aan Carlo Boszhard. De twee zijn immers al tientallen jaren samen op de buis te zien. Momenteel presenteren de twee samen het succesvolle programma De TV Kantine, maar helaas komt daar een eind aan. Zo laat Irene Moors weten dat ze na twaalf seizoenen stopt met De TV Kantine

Niet het einde van De TV Kantine

Irene maakte gisteren in de uitzending van RTL Boulevard bekend dat ze stopt met De TV Kantine. “Ik heb inderdaad besloten dat het na twaalf seizoenen mooi is geweest”, laat Irene weten. “Het is niet het einde van De TV Kantine, alleen voor mij is het gewoon mooi geweest”, vervolgt ze. Carlo gaat namelijk zonder haar verder met het RTL 4-programma.

Samenwerking Carlo

Het is inmiddels zo’n dertig jaar geleden dat Carlo en Irene voor het eerst samen op de Nederlandse televisie verschenen. Zo waren de twee samen in onder andere Telekids, Life & Cooking en De Carlo en Irene show te zien. Hoewel de twee niet meer samen de TV Kantine voor hun rekening nemen, betekent dat niet het einde van Irene’s samenwerking met Carlo. “Nee hoezo? Wij houden elkaar sowieso nog vast en het is zeker niet het einde van Carlo & Irene. Die pruiken en die dingetjes, nou, daar ben ik niet klaar mee, maar het hoeft van mij niet meer”, verklaart de presentatrice.

Lees ook: Nostalgisch: ken je deze oude tv-programma’s nog?

Bron: RTL Boulevard | Beeld: BrunoPress