Het is alweer bijna Moederdag… DIT cadeau past het beste bij haar sterrenbeeld!

Wat koop jij dit jaar voor Moederdag?

14 mei is het alweer zover: moederdag! En zoals elk jaar zitten velen met hun handen in het haar, want wat moet je nú weer kopen. Zoals elk jaar maar weer het doosje chocolade of een bosje bloemen? Dat wordt ook wel een beetje afgezaagd en nogal ongeïnspireerd.

Maar waar haal je nu nog inspiratie vandaan… Waar anders dan de sterren? Met je moeders sterrenbeeld kom je echt een heel eind in het zoeken van het juiste cadeau. Nou is natuurlijk elke moeder al zielsgelukkig met elk presentje dat ze van haar kinderen krijgt, maar een echt móói cadeau is ook weleens leuk. Dus, wat is jouw moeders sterrenbeeld?

  • Waterman: Watermannen hebben een natuurlijke aanleg voor technologie, je hoeft ze bijvoorbeeld echt niet uit te leggen hoe een computer werkt. Een leuke gadget is echt wat voor haar, zoals een stappenteller, of een e-reader!
  • Vissen: Vissen zijn verzorgend, creatief en plaatsen hun kinderen op een voetstuk. Handwerkcadeau’s, een workshop of cursus of samen een dansles volgen: hier maak je vissen blij mee.
  • Ram: Rammen zijn impulsief en houden van avontuur. Doe haar een spannend uitje cadeau, zoals een dagje naar Safaripark Beekse Bergen! Wat ze ook leuk vindt, is nieuwe keukens uitproberen. Neem haar lekker mee uit eten naar een nieuw restaurant.
  • Stier: Een Stier kan flink koppig zijn en alles op haar manier willen doen. Maar deze moeders zitten boordevol liefde en zijn extreem toegewijd aan hun kinderen. Het zijn ook echte verzamelaars die moeilijk spullen kunnen weggooien. Cadeautip: fraaie opbergdozen en een dagje samen door alle spullen neuzen en nostalgische parels opsnorren.
  • Tweelingen: Tweelingen zijn naar verluidt echte kletskousen. Iedere keer dat je haar spreekt, face to face of via de telefoon, komt ze vast weer met een mooi verhaal op de proppen. Een high tea zal de koffieleut vast warm maken. Maar Tweelingen zijn ook dol op gadgets. Al is het maar een lollige eierwekker.

Lees verder op pagina 2!


Pagina 1/2