Dit cadeau past het beste bij het sterrenbeeld van je moeder

cadeau sterrenbeeld moeder

Om onze moeder met Moederdag in het zonnetje te kunnen zetten!

De meest liefdevolle zondag in mei: Moederdag! Het is tijd dat we even stilstaan bij alles wat een moeder voor ons doet en hoeveel ze voor ons betekent. Waarschijnlijk ben je echter niet de enige elk jaar met de handen in het haar zit, want wat moet je nú weer kopen voor Moederdag. Zoals elk jaar maar weer het doosje chocolade of een bosje bloemen? Dat wordt ook wel een beetje afgezaagd en nogal ongeïnspireerd. Gelukkig vertelt het sterrenbeeld van je moeder welk cadeau het beste bij haar past!

Waterman (20 Januari – 18 februari)

Watermannen hebben een natuurlijke aanleg voor technologie, je hoeft ze bijvoorbeeld echt niet uit te leggen hoe een computer werkt. Een leuke gadget is echt wat voor haar, zoals een stappenteller, of een e-reader!

Vissen (19 februari – 20 maart)

Vissen zijn verzorgend, creatief en plaatsen hun kinderen op een voetstuk. Handwerkcadeau’s, een workshop of cursus of samen een dansles volgen: hier maak je vissen blij mee.

Ram (21 maart -19 april)

Rammen zijn impulsief en houden van avontuur. Doe haar een spannend uitje cadeau, zoals een dagje naar Safaripark Beekse Bergen! Wat ze ook leuk vindt, is nieuwe keukens uitproberen. Neem haar lekker mee uit eten naar een nieuw restaurant.

Stier (20 april – 20 mei)

Een Stier kan flink koppig zijn en alles op haar manier willen doen. Maar deze moeders zitten boordevol liefde en zijn extreem toegewijd aan hun kinderen. Het zijn ook echte verzamelaars die moeilijk spullen kunnen weggooien. Cadeautip: fraaie opbergdozen en een dagje samen door alle spullen neuzen en nostalgische parels opsnorren.

Tweelingen (21 mei – 20 juni)

Tweelingen zijn naar verluidt echte kletskousen. Iedere keer dat je haar spreekt, face to face of via de telefoon, komt ze vast weer met een mooi verhaal op de proppen. Een high tea zal de koffieleut vast warm maken. Maar Tweelingen zijn ook dol op gadgets. Al is het maar een lollige eierwekker.

Lees verder op pagina 2!

Pagina 1/2