Is het dan écht voorbij tussen Humberto Tan en zijn vrouw? Humberto neemt zijn intrek in eigen studio..

‘Humberto leeft uit zijn kofferbak’

De geruchten over Humberto Tan en Dionne Stax doen al langere tijd de ronde, maar nu is de kogel volgens Privé dan toch echt door de kerk; het weekblad onthult dat de televisiepresentator al twee weken niet meer bij partner Ineke woont.

Humberto Tan woont volgens het weekblad in een studio van zesendertig vierkante meter aan de Zuidas met alleen een slaapkamer, pantry en badkamer. Volgens verschillende bewoners heeft Tan daar de afgelopen twee weken de nacht doorgebracht en ook is hij meerdere malen door een Privé-fotograaf bij zijn tijdelijke onderkomen gefotografeerd: “Hij leeft uit zijn kofferbak.” Na zijn dagelijks optreden bij RTL Late Night zou de BN’er dan ook koers richting zijn studio in plaats van richting het huis dat hij deelt met partner Ineke hebben gezet.

Ook zouden Humberto en zijn vrouw dit weekend lange gesprekken hebben gevoerd in het prachtige huis aan de Amstel, waarna hij weer terug is gegaan naar het appartement. Ook meldt Privé dat drie buurtbewoners beweren dat zij zagen hoe Humberto mét Dionne de woning betrad. Wanneer Privé om commentaar vraagt bij Ineke zegt zij: “Ik ga geen vragen beantwoorden. En nee, ik ga niet zeggen hoe ik me voel. Ik zeg helemaal niets.”

Zouden de geruchten over Humberto en Dionne dan toch echt waar zijn?

Bron: Privé | Bron foto: Videostill