Oh no: is dit getrouwde koppel de eerste mistake in MAFS?

MAFS

Zijn ze een Match or Mistake?

Trouwen met een vreemde: de meeste mensen moeten er niet aan denken. Toch durven twaalf singles het aan in Married At First Sight: Match or Mistake. Maar na het huwelijk van het kersverse koppel Silio en Manuela lijkt de bom nu gebarsten… Blijft het een match of is het een mistake?

Married at First Sight: Match or Mistake

In het gloednieuwe seizoen van Married at First Sight: Match or Mistake wagen single mannen en vrouwen opnieuw een sprong in het diepe door te trouwen met iemand die ze nog nooit eerder hebben ontmoet. Hierbij speelt de groepsdynamiek een ontzettend belangrijke rol. De koppels kunnen tijdens speciale stay or leave-ceremonies aangeven of ze het experiment voortzetten, of dat de liefde er voor hen toch niet in zit.

Tijd om eerlijk te zijn

Een van de deelnemers zijn Silio en Manuela. Het kersverse koppel is net getrouwd en daarom is het tijd om eerlijk tegen elkaar te zijn. Echter zorgt dit voor veel spanning tijdens een vragenspel, waarna de bom lijkt te barsten.

Volgens Manuela is het tijd om waarheidsvragen aan elkaar te stellen. “Dan leer je iemand nog beter kennen en moet je de waarheid op tafel leggen”, stelt ze. Op een gegeven moment wordt de vraag aan haar gesteld of ze zich seksueel aangetrokken voelt tot Silio. Daarop antwoordt ze met: “Ja, je bent wel knap. Ik voel dat er fysieke aantrekkingskracht is.” Toch voelt dit voor Silio anders. “Bij mij moet het misschien nog komen”, vertelt hij onverwachts. “Dat vind ik wel een beetje raar eigenlijk”, reageert Manuela. “Als we zoenen gebeurt er daarbeneden bij jou ook iets.”

De bom is gebarsten

Volgens Silio zoekt Manuela altijd toenadering. Manuela vertelt dan ook dat ze dat niet meer gaat doen. “Omdat het van jouw kant mag komen”, stelt ze. Silio vraagt haar of ze zich beledigd voelt hierdoor. “Nee, ik voel me niet beledigd. Ik wil gewoon door naar de volgende vraag.”

Echter laat ze voor de camera achteraf weten dat ze wel degelijk boos is. “Ik ben eigenlijk best wel pissed. Ik ben boos, geïrriteerd. Na dit denk ik ook wel: meid, rustig aan, afstand nemen en eigenlijk: fuck off.” Manuela heeft het gevoel dat ze in alles investeert en hij in absoluut niks.

Een andere vrouw

Silio kan zich daar niet in vinden. “Ik vind dat ik wel moeite doe. Al vindt zij van niet. Dat is weer dat stukje affectie dat zij dan mist. Dat ziet zij als geen moeite doen.” Met een nogal ongemakkelijke en geforceerde knuffel stoppen de twee met de vragen.

Manuela deelt haar gevoelens later bij de andere vrouwen. “Ik vind het heel gek dat hij zegt dat hij zich niet seksueel aangetrokken tot mij voelt. Beneden gebeurt er wel iets als we zoenen. Dat vind ik raar. Dan ga ik een stap terug doen.” Silio daarentegen, lucht zijn hart bij een andere vrouw die hij wel ziet zitten.

Benieuwd hoe dit afloopt? Iedere dinsdag en woensdag is Married at First Sight: Match or Mistake te zien bij Videoland.

Lees ook: Olof van B&B Vol Liefde is weer gelukkig in de liefde

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Videoland