Dát is even anders: ZO zien de beroemde billen van Kim Kardashian er in het echt uit! (En daar is niks mis mee)

Kim Kardashian

Ook Kim Kardashian is gewoon een mens!

Amerikaanse mega-beroemdheid Kim Kardashian pronkt graag op social media met haar welgevormde lichaam. Ook ditmaal was geen uitzondering, in mini-bikini dartelt de realityster over het Mexicaanse strand samen met haar steenrijke zussen.

Op social media plaatst ze meestal een zeer gepolijste versie van zichzelf, de met filters en photoshop bewerkte kiekjes kunnen zo uit een glossy tijdschrift afkomstig zijn. Dat de (overigens heel menselijke!) realiteit er vaak een stukje anders uitziet, wordt duidelijke op de onbewerkte foto’s die door paparazzifotografen gemaakt werden.

Geen putje
Op Twitter hebben mensen het vooral over de cellulitis op haar billen. Op Kims eigen foto’s valt nooit een putje of deukje in haar bevallige derrière te ontdekken, dus het valt Twitteraars op dat op deze plaatjes wél wat ‘oneffenheden’ te zien zijn. Het zou volgens sommige Twitteraars hét bewijs zijn dat Kims kont nep is. Nep of echt, het zou haar sieren als ze wat vaker een onbewerkte foto van zichzelf zou plaatsen. We zijn immers allemaal mensen en die hebben nu eenmaal weleens een putje op hun billen!

Foto’s zonder én met photoshop:

Happy Birthday @steph_shep I love this pic of us!

Een bericht gedeeld door Kim Kardashian West (@kimkardashian) op


Bron: Linda | Beeld: Videostill