Dit is de mooiste vrouw ter wereld! Ben jij het ermee eens?

Deze prachtige ster is voor de vijfde keer verkozen tot de mooiste vrouw ter wereld

Julia Roberts was pas 23 jaar oud toen ze de cover van People sierde als mooiste vrouw van de wereld in 1991. De actrice dankt haar faam aan het succes van de film Pretty Woman die een jaar eerder op het witte doek verscheen. 26 jaar later vinden mensen haar nog steeds een pretty woman. De actrice is namelijk opnieuw door People verkozen als de mooiste vrouw ter wereld. 

De Amerikaanse schone heeft voor de vijfde keer de felbegeerde titel in de wacht gesleept. Toch kan ze bijna niet geloven dat ze opnieuw is verkozen tot mooiste vrouw van de wereld. “Ik ben vereerd”, vertelt de actrice aan People. “Het wordt gênant, maar laten we het voorlopig houden bij vereerd.”

Julia is haar goede vriend George Clooney nu ver voor, die twee keer werd bekroond met de titel meest sexy man ter wereld. “Ik zal het noemen in met kerstkaart naar de Clooneys dit jaar”, grapt de 49-jarige beauty.  Over schoonheid en ouder worden kan Julia kort zijn. “Ik denk dat ik op dit moment aan het pieken ben”, vertelt de actrice.

Bron: People | Beeld: Videostill