Het is ook lastig: stel bewusteloos nadat ze beroemde Dirty Dancing-scène nadoen

Het idee op zich was wel fantastisch…

Ben je al een aantal jaar samen en wil je de romantiek een beetje in je relatie houden? Dan doe je toch de iconische scène uit Dirty Dancing na? Dit is wat Sharon en Andy Prince wellicht hebben gedacht. De twee besloten de beroemde liftscène van Patrick Swayze en Jennifer Grey na te doen, maar ze hadden niet bepaald the time of their lives

Even eerlijk: wie heeft er nu niet zwijmelend toegekeken hoe Johnny Baby zonder enig moeite de lucht in tilde? De romantiek spatte er toch vanaf? Dus ja, hoe gek is het dat mensen dit romantische moment willen nabootsen? Niet zo heel gek als je het ons vraagt, maar de meesten voeren dit plan niet daadwerkelijk uit. Er komt letterlijk wat kunst- en vliegwerk aan te pas. Maar de 52-jarige Sharon en 51-jarige Andy lieten zich niet stoppen.

Het stel stapt binnenkort in het huwelijksbootje en wilde de iconische lift nadoen tijdens hun openingsdans. Om geen totale flater te slaan op hun magische dag, oefenden de twee het even in de tuin. Maar dat ging niet helemaal goed. De twee vielen zo hard dat ze beiden buiten bewustzijn raakten. En die beelden van de mislukte dans gaan nu viraal.

“We dachten eerst dat ze een geintje maakten”, vertelt een ooggetuige aan Lad Bible. “Maar toen ze wel heel erg lang bleven liggen, bleek er meer aan de hand.” Uiteindelijk kwamen de twee er met lichte verwondingen vanaf. Hun Dirty Dancing-dansdroom hebben ze nog geen vaarwel gekust, maar het koppel heeft – verstandig – besloten de lift maar uit de openingsdans te laten.

Fan van dit bericht? Bewaar het op Pinterest!

Bron: Lad BibleBeeld: Videostill YouTube