Dit is waarom iedereen nu al sinterklaas- en kerstinkopen moet doen!

inkopen

Je kunt niet vroeg genoeg beginnen

Hoewel velen elk jaar weer uitkijken naar de decembermaand, is ook iedereen zich er wel van bewust hoe duur die feestdrukte is. De knip gaat in januari op de portemonnee en velen nemen zich voor om zuiniger te gaan doen. En juist om die reden zou je nu al inkopen voor het sinterklaasfeest en Kerstmis moeten doen!

Wanneer de pepernoten in de winkels liggen, kun je van start gaan.

Inkopen
Hoewel het sinterklaassnoepgoed al in de winkel ligt, denken velen nog niet echt na over ’t heerlijk avondje. De goedheiligman is nog niet eens in het land! Alleen is het toch helemaal niet zo’n gek idee om nu vast naar de winkel te gaan voor cadeautjes. Zo voorkom je dat je een fortuin moet neerleggen voor dat speelgoed dat alle kinderen willen hebben.

Tijd
Omdat je nu nog even de tijd hebt voor 5 december aanbreekt, kun je aanbiedingen goed in de gaten houden. Want juist nú stunten veel winkels met prijzen. Wacht je tot het halverwege november is? Dan gaan de prijzen omhoog omdat winkels toch wel weten dat mensen cadeaus gaan kopen voor in de juten zak of voor onder de kerstboom.

Spreiden
Als je nu vast het een en ander in huis haalt, kun je bovendien je uitgaves was spreiden. Hierdoor hoef je niet in een keer honderd euro af te rekenen, maar kun je eerst wat geld uitgeven aan cadeaus en later nog wat. Zo ben je niet in klap bankroet, want ook de decemberboodschappen en de oliebollen gaan je nog wat kosten.

Bedenktijd
Wanneer je nu vast je cadeaus koopt, werk je niet alleen kostenbesparend, maar kun je ook de leukste presentjes kopen. Je hebt nu namelijk langer de tijd om na te denken wat je je zwager cadeau wilt geven. Wanneer je pas een week van tevoren gaat bedenken wat hij wel leuk zou vinden, kan het maar zo dat je de plank gigantisch misslaat.

Dit bericht bewaren? Pin hem op Pinterest

Bron: Flair | Beeld: Pixabay