Is het wel echte liefde tussen Donald Trump en Melania? DIT is wat lichaamstaalexperts ervan vinden..

Dit is wat Melania voor Donald Trump betekent!

Het kan niemand ontgaan zijn; op 20 januari werd Donald Trump beëdigd als de 45e president van de Verenigde Staten. Tijdens zijn inauguratie waren er vele ogen op Donald Trump en Melania gericht en ook de ogen van lichaamstaalexperts keken mee..

Velen die naar de inauguratie keken moeten het zich hebben afgevraagd: vindt Melania het allemaal wel leuk? Ze keek namelijk niet heel erg gelukkig tijdens de inauguratie (en op andere momenten overigens ook niet). Ook lichaamstaalexperts viel dit op en zij vroegen zich daarom ook af: is het wel echte liefde tussen de nieuwste president en zijn vrouw? Ze besloten beelden van de inauguratie te analyseren en dit kwam eruit..

Het koppel kwam volgens velen tijdens de inauguratie nogal koeltjes over. Volgens enkele experts was ook zeker dit duidelijk: Melania vormt voor haar man een object. Lichaamstaalexpert Susan Constatine (die topadvocaten de kneepjes van het lichaamstaalvak leerde) vindt ook: “Er zit geen warmte of liefde in die relatie.”

Kenmerkend hiervoor was het moment dat Trump zich omdraait naar zijn vrouw, die achter hem staat, naar haar glimlacht en zich weer omdraait. Melania glimlacht lieflijk terug, maar zodra haar man haar de rug toekeert sterft haar glimlach snel weg. Ook het moment dat Trump en Melania op de koffie gingen bij de Obama’s en de trappen van het Witte Huis opliepen zal niemand vergeten: Trump stapte uit de auto, wachtte niet tot zijn vrouw ook was uitgestapt om haar te begeleiden en liep zonder haar de trappen op. En Melania? Die dribbelde een beetje achter haar man aan. Ook tijdens de eedaflegging werd Melania oppervlakkig begroet door Donald; een heel verschil met de liefdevolle Obama’s.

Beeld: videostill