DIT is deze zomer de aller-goedkoopste datum om op vakantie te gaan! Wanneer ga jij?

vakantie

DIT is de allergoedkoopste dag om op vakantie te gaan!

Wij zijn er alweer over aan het fantaseren, de vakantie. Heerlijk dagdromen over zon, zee en strand, lekker eten en de hele dag zon op onze bol. De plannen zijn echter bij de meesten nu nog niet echt concreet.

Weet jij ook nog niet waarheen en wanneer je op vakantie wil gaan? Wij laten onze beslissing vaak afhangen van de prijs, maar welke datum is nou écht goedkoper? Uit onderzoek blijkt dat één dag echt het aller-goedkoopst is. Conde Nast Traveler en CheapAir.com onderzochten wanneer je voor een prikkie kunt reizen.

En dat is: op 6 juni. Het is dan wel al bijna in heel Europa lekker weer, maar je gaat net voor het hoogseizoen, waardoor het overal nog een stuk goedkoper is.”De gegevens laten zien dat je dit jaar het beste aan het begin van de maand juni kunt vertrekken”, aldus de CEO van CheapAir. Maar er is ook een dag die je beter kunt mijden.”Vlieg vooral niet op 9 juli, want dat is de duurste dag van deze zomer.” Ga je liever wat later in het jaar? Dan kun je beter wachten tot na 22 augustus. Ook dan zijn de tickets relatief goedkoper dan in de rest van de zomer.

Bron: Libelle